2777
2789

چرا واقعا ؟

اگر حقوقشون کمه به خودشون مربوطه 

من معلم نیستم بخوام دفاع کنم ولی بارها دیدم اینجا چقدر توهین میکنن بهشون 

همین معلم اگر نبود شما سواد نوشتنم نداشتین 

فقط میخوام دلیل اینهمه توهین رو بدونم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا حرفی زدم وللللییی از وقتی بچم وارد محیط مدرسه شده حساس شدم 

قدیما وقت میذاشتن ولی الان چیییییی

همه شون شدن بلاگر از بیکاری پناه بردن. ی شغل دستشون بگیره

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

هرکی توهین کرده ...خورده

همینکه باحقوق کم بازم ازجون ودل مایه میزارن برای تدریس خیلیه به نظرمن بایدبالاترین حقوق حقوق معلم واستادباشه

خودم معلم نیستم مهندسم ولی نظرم اینه

من تا حالا حرفی زدم وللللییی از وقتی بچم وارد محیط مدرسه شده حساس شدم قدیما وقت میذاشتن ولی الان چیی ...

همشون ؟ چون معلم بچه شما اینطوریه باید بگی همشون ؟

بعدشم میتونن از راه کلاس خصوصی کلی درامد داشته باشن چه نیازی به بلاگری هست

الان هرکس یک گوشی داشته باشه میزنه تو کار بلاگری

به همون دلیل که موقع اعلام نتایج فرهنگیان انقد تاپیک میزنن که قبول نشدیم خب همونا نباید پس فردا یه چیزی بگن از سوزشون کم بشه یا نه ؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اینجا ب همه گارد دارن

امروز طرف تاپیک زده تاریخ تولد و کد ملیم پیش وکیل مونده چیکار میتونه بکنه یکی اومد گف اره برو بگیر زود از وکیل هیچی بعید نیس اخه با تاریخ تولدت میخاد چ کنه

میگن پرستارم میگن شیفت زیاد حقوق کم

میگه پزشکه شوهرم میگن بپا با مریضش نریزه رو هم

هرکی توهین کرده ...خوردههمینکه باحقوق کم بازم ازجون ودل مایه میزارن برای تدریس خیلیه به نظرمن بایدبا ...

بله تو کشور های دیگه شان معلم و حقوقش از خیلی از مشاغل بالاتره اما متاسفانه تو ایران نه تنها حقوقشون بسیار پایینه بلکه خیلیم توهین میشه بهشون

جهان سوم که میگن همینجا هست

نسبت به پزشک ها و کسایی که دلشون میخواد بچه شون پسر باشه هم بشدت گارد دارن دلیلشو منم نمی‌دونم واقعا

و همچنین تو این سایت هیچ شوهری حق نداره کاری برای مادر خواهرش  کاری کنه     سایت عروس های بدجنس