منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بالاخره اون مادرشه نمیشه که ولش کنه بده دست نامادری نمیشه ماهم یه طرفه حرفاروبشنویم حرفای اون خانومم ...
این همه وقت کدوم قبری بوده ک الان اومده، بنظرم بیشتر اون نامادری بوده تا من، امثال شماهایی این همه وقت بچرو ول میکنین ب امون خدا بعد اینک از اب و گل دربیاد میاین سراغش هیچ کاره ی بچه این چه برسه ب مامان، حیف اسم مادر ک رو شما ها باشه، بچه بدبخت و ک اول اول میکنین بعد دوراتونو زدین میاین باز با روح و روان بچه بازی میکنین فقط بخاطر لج و حسودی، اسم این مادری نیست حیوونه