2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15392 بازدید | 332 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اشتباه کردم تاپیک زدم همه بهم گفتن حق نداری از مادرش جدا کنی تو مگ چیکاره ای، با خودم گفتم این نی ...

چیکار به اونا داری 

شما حق داری واقعا چون مادری صرف زایش نیست 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

عه🥺🥺توضیح میدی

منم پسر همسرم از پیش دبستانی مامانش شدم تا الان ک یازدهم هست مامانش یادش اومده شماره س پیدا کرده داره پیام میده بهش ..از دو سالگی ولش کرده ..

منم وابسته شدم نمی‌دونم آخرش چی میشه 

مامانش عاشق مرد متاهل میشه می‌ره هوو میشه 

منم پسر همسرم از پیش دبستانی مامانش شدم تا الان ک یازدهم هست مامانش یادش اومده شماره س پیدا کرده دار ...

جدی، الان پسرتون ب شما میگ مامان؟ اون قبلی رو نمیشناسه 

بالاخره اون مادرشه نمیشه که ولش کنه بده دست نامادری نمیشه ماهم یه طرفه حرفاروبشنویم حرفای اون خانومم ...

این همه وقت کدوم قبری بوده ک الان اومده، بنظرم بیشتر اون نامادری بوده تا من، امثال شماهایی این همه وقت بچرو ول میکنین ب امون خدا بعد اینک از اب و گل دربیاد میاین سراغش هیچ کاره ی بچه این چه برسه ب مامان، حیف اسم مادر ک رو شما ها باشه، بچه بدبخت و ک اول اول میکنین بعد دوراتونو زدین میاین باز با روح و روان بچه بازی میکنین فقط بخاطر لج و حسودی، اسم این مادری نیست حیوونه

اره میگه مامان نه نمی‌شناسه خیلی کم یاد داره ازش

الان چه حسی داری،میخای چیکار کنین؟ ما ک اگ کار ب جای باریک بکشه کلا ازین شهر میریم نمیزاریم سایه اون زن حتی بیوفته رو زندگی ما

اصلا برات حرف بقیه مهم نباشه، مهم اینه تو بچه رو دوس داری اونم دوست داره ک... ن لق بقیه و حرفاشون

نه مهم نیست فقط بعضی وقتا تحت تاثیر قرار میگیرم☹️

امروز اخرین دادگاه پسرمه واسم دعا کن☹️💔

نه مهم نیست فقط بعضی وقتا تحت تاثیر قرار میگیرم☹️امروز اخرین دادگاه پسرمه واسم دعا کن☹️💔

عزیزم🥺💔ایشاله به هر چی میخای برسی و پسرت پیش خودت نگه داری برات دعا میکنم، پسرت هم میبرن دادگاه؟ 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️