2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15999 بازدید | 332 پست
کسی که بچشون ول کرد هیچ حقی نداره قانون خیلی ایراد داره پسرم با پدرش اصلا دیدار نداره ۷ ساله الان بی ...

والا

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شیش زبان🫧💎 سوارکار🐎ویولونیست‌🎻بالرین🩰عکاس 📷بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️گلف🏑خواننده🎶   یوگا🤸🏻‍♀️رقاص🎀اسکیت‌ باز⛸ برنامه نویس👩🏻‍💻شماره دوز 🪡 آشپز👩🏻‍🍳درحال یادگیری انمیشن سازی🎐عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾°A girl with biggoals🌤°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری هم کرده باشهبازم حق داره بچه شو ببینهدستشو بگیرهتنشو بو کنهحتی کوتاهدلش تنگ شده برای بچه ش ا ...

یعنی شما فکر نمیکنی زن هایی هم هستن که با شوهرشون به درستی زندگی نمیکنن و به هر دلیلی شوهر و بچشون رو رها میکنن و میرن؟؟

من به اون مادر کاری ندارم ولی این تفکر که یا مجبور بوده یا نخواسته تو بدترین حالت زندگی کنه هم صحیح نیست

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اسی الکی که نیست هر وقت خواست بیا بچه رو ببره، موقع طلاق تعهد میده که بچه رو میدم شوهرم، بعد که بچه به ی سنی رسید که خودش انتخاب کنی، اونموقع میتونه اقدام کنه برای گرفتن بچه، در واقع اونموقع به بچه میگن که خودت انتخاب کن کجا باشی 

فک کنم برای این شکایت کرده که بچه رو ببینه 

به نظر من بگو شوهرت زیر بار نره نزار ببینه

این خانم اگه بچشو میخواست ولش،نمیکرد 

ایشون از حسادتشه میخواد زندگی شمارو خراب کنه

بچه رو کاملن آموزش میدع میاد زندگیتون بهم میریزه

این بچه ۱۸ سالش که شد خودش دیگه حق انتخاب داره بمونه کجا

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اسی حواست باشه وقتی جلوی خود بچه دارید صحبت می‌کنید، نگی اون مادر موقع وریضی کجا بود، من زحمت کشیدم، اون زن موقع شب بیداری کجا بود و... 

چون اون بچه الان بزرگ شده و این کلمات رو درک میکنه وقتی این کلمات رو میشنوه حس میکنه ی بار اضافه و دور از جونش مزاحم بوده که سختیش رو شما به جوون کشیدی 

جلوی خودش بگو من دوستت دارم نمیخوام ازم جدا شی و این حرفا 

خلاصه جلوی بچه حواستون به کلمات بیشتر باشه عزیزم 

کاره ای نیست که اجازه بده یا نده مگه اینکه شوهره اجازه نده

ولی بد گفتی ...

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مهاجرت‌ کنید یه شهر دیگه ( یه شهر نزدیک ) بعضی از پدرا ابنکارو میکنن

دقیقا داریم ب همین فک میکنیم ازینجا بریم تا هفت سالگیش ک ابا از اسیاب افتاد بعد نمیتونه کاری کنه😐

اسی حواست باشه وقتی جلوی خود بچه دارید صحبت می‌کنید، نگی اون مادر موقع وریضی کجا بود، من زحمت کشیدم، ...

ن بابا اصلا جلوش چیزی نگفتیم، فقط من نتونستم جلو گریم و بگیرم

به نظر من بگو شوهرت زیر بار نره نزار ببینهاین خانم اگه بچشو میخواست ولش،نمیکرد ایشون از حسادتشه میخو ...

اره صدرصد چون یکی دو ماه پیش برا مهریه اقدام کرده بود ولی دولت کم براش برید و بی خیال شد، الان باز بچه رو بهانه کرده معلومه قصدش چیه

اسی الکی که نیست هر وقت خواست بیا بچه رو ببره، موقع طلاق تعهد میده که بچه رو میدم شوهرم، بعد که بچه ...

ببینش هم صدرصد مخشو شست و شو میده، یه تارموی بچه رو هم بهش نمیدیم ازین شهر میریم انقد بگرده دنبالش ک موهاش سفید شه

یعنی شما فکر نمیکنی زن هایی هم هستن که با شوهرشون به درستی زندگی نمیکنن و به هر دلیلی شوهر و بچشون ر ...

چون بدنیا اورده حقشه ک بعد پنج سال پس زدن الان بخادش این قضاوت نی نی سایتی ها😂

ببینش هم صدرصد مخشو شست و شو میده، یه تارموی بچه رو هم بهش نمیدیم ازین شهر میریم انقد بگرده دنبالش ک ...

اسی منطقی با تا خودت هم کمتر اذیت بشی 

احتمال زیاد حق دیدار رو بگیره 

حالا ی مدت بچه رو میبینه بعد هم بیخیال میشه میره باز شوهر میکنه 

شما هم که نمیتونی تا اخر عمر مدام جابجا بشی 

بچه هم شما رو ول نمیکنه بره بچسبه به اون مادر که 

نهایتا هفته ای چند ساعت میخواد ببینه ی مشت شرط و شروط بذارید که مثلا دور از چشم شما نبینتش، خونه خودش نبره و این حرفا

بذار ببینه، درسته مادری براش نکرده اما خب به هر حال بچه ش حساب میشه

اتفاقا اینطوری بهتره بچه هم از الان با اون خانم آشنا میشه و شرایط رو بهتر میپذبره