2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم چه کنم الان پیامهاشون دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 59 پست
واسه شوهری ک بجز من برا همه وقت داره ب من سالی ی بار توجه حداره ولی برا همه زنها قربون صدقه جیر ...

اگ شرایط طلاق نداری به نظرم برو کار کن ب خودت برس و بیخیال این هول ها شو همشون تنها یک چیز میخوان ک خودت میدونی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی۶سالم ببود رابطه ج بابامو بایه زنه دیدمو به مامانم گفتم وداییام هم مارو اوردن رشت بعدش بابامو تو خونمون جوری کتک زده بود تو شلوارش رید باهمون وضعیت فرستادنش وردل مامانش

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اگ شرایط طلاق نداری به نظرم برو کار کن ب خودت برس و بیخیال این هول ها شو همشون تنها یک چیز میخوان ک ...

نزاشت کار کنم بیرون   هرکاری کردم نزاشت   میترسه برم بیرون از دستم بدهه     چون میدونه کسی مثل من براش پیدا نمیشه  ولی اونجوری مریضه بحثم ک میکنم میگ عادت کردم ایرادی نداره ک

اول شماره اش رو بردار با یه شماره ی ناشناس بهش پیام بده برای آشنایی اگر از اون ها باشه بهت آدرس میده بعد برو تهدیدش کن و پیامها رو نشون بده بگو آبروت رو میبرم 

والا از طرف پدرت هم هیچ کار نمیشه کرد چون این نشد یکی دیگه کسی که از این کارها بکنه براش آدمش فرق نداره این نشد یکی دیگهببخشید این جور گفتم

احساس میکنم تو فیلمای علمی تخیلی زندگی میکنین مگه به همین آسونیه

آره هست .وگرنه اون زنیکه جوری مرد رو اغوا می‌کنه که زن و بوشو پرت می‌کنه بیرونو و خونه رو میزنع به نام اون جنددده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اول شماره اش رو بردار با یه شماره ی ناشناس بهش پیام بده برای آشنایی اگر از اون ها باشه بهت آدرس میده ...

شمارشو دارم از پیام های توی روبیکا عکس گرفتم ولی الان نه فکر کنم 2 نفر یا 3 نفر متفاوتند 

چقدر بچه ای. اگه باباش کشت دخترشو چی؟!

بکشه 🤣🤣🤣🤣🤣آره حتما الان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو