2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم چه کنم الان پیامهاشون دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 63 پست
راست میگه با شماره ناشناس زنگ بزن تهدید شدیدش بکن بعدم اگه میتونی باباتو تعقیب کن آدرس زنه رو گیر بی ...

اینجور ادما درست نمیشن اینو پروند اون یکی ها چی

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حرفتون درستما نمیدونم مادر ایشون چجوری هستنبعضی از مادرت هستن میدونن ولی نمیان بیرون چراااا؟چون شوهر ...

بله درسته شناختی نداریم

من خودمو گذاشتم جای مادر ایشون و اگه خیانت جنسی باشه ترجیح میدم بدونم

هرچند خیلی شرایط سختیه آدم نمیدونه چ کاری درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون درستما نمیدونم مادر ایشون چجوری هستنبعضی از مادرت هستن میدونن ولی نمیان بیرون چراااا؟چون شوهر ...

اره تهش بی عرضگی خودشونو پای بچه ها تموم میکنن که اینا زندگی مارو خراب کردن 

هعی دلتنگی واسه چی

واسه شوهری ک بجز من برا همه وقت داره    ب من سالی ی بار توجه حداره   ولی برا همه زنها قربون صدقه جیره  میدونی دلتنگه خودمم   کاش یا بمیرم  یا اونقد قوی بشم ک نفهمم بودو نبود آدمارو

اره تهش بی عرضگی خودشونو پای بچه ها تموم میکنن که اینا زندگی مارو خراب کردن

دقیقا

یجوری غیر مستقیم بگه دیگه

ج

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱