از قبل می دونستم ولی چیزی نگم الان دیدم یکی به اسم casبهش پیام داد گفته بود سلام خوبی می تونی بیا کسی خونه نیستم یعنی چی قبلا شنیده بودم بابام به دوستش یه چیز هایی گفته بود فکر کنم رابطه جنسی داشتن پیام پاک کردم اگه دوباره بفرسته چی بابام بره رابطه جنسی برقرار کنن چی کمک کنید چه گلی به سر کنم
راست میگه با شماره ناشناس زنگ بزن تهدید شدیدش بکن بعدم اگه میتونی باباتو تعقیب کن آدرس زنه رو گیر بی ...
اینجور ادما درست نمیشن اینو پروند اون یکی ها چی
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه شوهری ک بجز من برا همه وقت داره ب من سالی ی بار توجه حداره ولی برا همه زنها قربون صدقه جیره میدونی دلتنگه خودمم کاش یا بمیرم یا اونقد قوی بشم ک نفهمم بودو نبود آدمارو
اره تهش بی عرضگی خودشونو پای بچه ها تموم میکنن که اینا زندگی مارو خراب کردن
دقیقا
یجوری غیر مستقیم بگه دیگه
ج
خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱