2777
2789
عنوان

یه گند بزرگ زدم

387 بازدید | 24 پست

سلام

من یک هفته پیش از چند نفر توی محل کارم یه چیزی دیدم و خب وظیفه خودم دونستم که به کارفرما بگم به علاوه گفتن یه حرفی رو هم که شنیده بودم م و مطمئن نبودم از اینکه درست شنیده باشم ، بعد کارفرما بعد یک هفته که رسما من فراموش کرده بودم ماجرا رو ، بعد تحقیق و این داستانا کاملا جدی توی جمع بیان کرد که من بهش گفتم و اون دو چند نفر رو افزون بر توبیخ کردن ، اخراج هم کرد . حالا من به شدت عذاب وجدان دارم و علاوه بر این عذاب وجدان خیلی میترسم که نکنه یه داستانی دردسری چیزی برام درست شه یا یه اتفاقی برام بیفته ، چون اونا با توجه به شناخت من اصلا آدمای درستی نبودن و فقط دنبال دعوا و ایجاد مزاحمت بودن ، نمیتونم با همسرم هم در میون بذارم چون کلا مخالف ادامه کار من با این کار فرما بود ‌. من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ، از کرده خودم پشیمونم و هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودت دشمن تراشی کردی عزیزم انشالااتفاق بدی واست نیوفته ولی اصلا تومحیط کاراینجورفوضولی کردنادرس ...

فضولی نبود اخه ، ممکن بود دردسر کاری که میکردن گردن من بیفته

چیکارشون داشتی اگه کاری باهات نداشتن 

حالا کاریه که شده برات تجربه بشه به کارفا هم بگو براچی اسممو بردی 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
به نظرم شما کار درستی کردی منتها نباید چیزی رو که درست نشنیدی رو می‌رفتی بگی شاید اشتباه شنیدیولی قب ...

فکر میکردم رفتارش خیلی حرفه ای تر از این حرفا باشه نه انقدر احمقانه

کارفرما چرا حالا اسم تورو آورد؟؟ دشمن تراشی کردی ولی خب فاز کارفرمات چی بود این وسط یجور دیگه بیان میکرد ک اسمی ازت نیاره

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

احساس میکنم  بیشتر برا منافع خودت اون حرفا زدی ، 

تو محل کار تا زمانی که به هدفِ سازمان لطمه وارد نمیشه نلاید حرف جابه به جا کرد .... 

احتمالا عذاب وجدانتم واسه همونه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چه خاکی بر سرم بریزم الان؟ به شوهرم بگم خودشو حلق اویز میکنه

اونایی که اخراج شدن مردن؟ 

بالاخره وقتی توی جمع اخراجشون کرده می‌تونی از نوع نگاه و رفتارشون بفهمی که باهات دشمن شدن یا نه

آدمای خطرناکین؟