من یک هفته پیش از چند نفر توی محل کارم یه چیزی دیدم و خب وظیفه خودم دونستم که به کارفرما بگم به علاوه گفتن یه حرفی رو هم که شنیده بودم م و مطمئن نبودم از اینکه درست شنیده باشم ، بعد کارفرما بعد یک هفته که رسما من فراموش کرده بودم ماجرا رو ، بعد تحقیق و این داستانا کاملا جدی توی جمع بیان کرد که من بهش گفتم و اون دو چند نفر رو افزون بر توبیخ کردن ، اخراج هم کرد . حالا من به شدت عذاب وجدان دارم و علاوه بر این عذاب وجدان خیلی میترسم که نکنه یه داستانی دردسری چیزی برام درست شه یا یه اتفاقی برام بیفته ، چون اونا با توجه به شناخت من اصلا آدمای درستی نبودن و فقط دنبال دعوا و ایجاد مزاحمت بودن ، نمیتونم با همسرم هم در میون بذارم چون کلا مخالف ادامه کار من با این کار فرما بود . من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ، از کرده خودم پشیمونم و هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا کاریه که شده برات تجربه بشه به کارفا هم بگو براچی اسممو بردی
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است