من یک هفته پیش از چند نفر توی محل کارم یه چیزی دیدم و خب وظیفه خودم دونستم که به کارفرما بگم به علاوه گفتن یه حرفی رو هم که شنیده بودم م و مطمئن نبودم از اینکه درست شنیده باشم ، بعد کارفرما بعد یک هفته که رسما من فراموش کرده بودم ماجرا رو ، بعد تحقیق و این داستانا کاملا جدی توی جمع بیان کرد که من بهش گفتم و اون دو چند نفر رو افزون بر توبیخ کردن ، اخراج هم کرد . حالا من به شدت عذاب وجدان دارم و علاوه بر این عذاب وجدان خیلی میترسم که نکنه یه داستانی دردسری چیزی برام درست شه یا یه اتفاقی برام بیفته ، چون اونا با توجه به شناخت من اصلا آدمای درستی نبودن و فقط دنبال دعوا و ایجاد مزاحمت بودن ، نمیتونم با همسرم هم در میون بذارم چون کلا مخالف ادامه کار من با این کار فرما بود . من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ، از کرده خودم پشیمونم و هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!