2777
2789

دختر دایی بابام برا بار سوم تو سن ۲۷سالگی ازدواج کرده 

۲تا عروسی های قبلشم دعوتمون کرده بودالان دایی بابام کارت آورد برامون 

هرسری هم عروسی هاش مفصله ماشالله 

شوهرشم ازدواج چهارمشه بابام میگه 

غصم گرفته لباس چی بپوشم 😐😁

نه خودم لباس دارم نه مامانم نه خواهرم 

حالا بابام راحته ، یه شلوار بلوز میپوشه تموم میشه 

ولی ما چی 

ماشالله بعصیا چقد فعالند 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

پس چرا منو سگ نگاه نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره دیدم

ایشالا اینبار خوشبخت بشن

شمام سخت نگیرین حالا هرچی دارید بپوشین دیگ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

عروسی چهارمشون بود 

ما نرفتیم اما خب گرفته بودن 

و بد هم نیست 

جشن و خوشحالی هست دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از چه نظر؟

اینجوری فعال باشم و ازدواج کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بله من ازدواج دومم عروسی گرفتن برام خودم دوست نداشتم ولی شوهرم ازدواج اولش بود و خودش و خانوادش اصرار به مراسم بودن و مفصل گرفتن 

من خیلی معذب بودم درون خودم با اینکه فامیل های شوهرم نمیدونستن ازدواج دومم فقط شوهرم و پدر و مادر و برادرش میدونستن

شوهرش ازدواج چهارمشه یعنی واقعا شما دنبال همچین مردی هستید؟

نه دنبال مردی در حد خودم هم سطح خودم