کنکور تجربی چقدر هزینه کنم تا پزشکی دربیام لطفا اونایی که سردرد نمیارن جواب ندن چون من سهمیه ندارم فقط با پی دی اف خوندن قبول بشم فقط اونایی واقعا میدونن
کلاس کنکورتون پکیج الماس بود یا جای دیگه هم میرفتید ؟ چون من پکیج الماس رو گرفتم چند تا سوال میخواستم بپرسم ازتون
اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
ببین برای خرج کنکور باید به نرخ الان و با توجه به شهرتون حساب کنی. مثلا باید حتما یه ازمون بدی(که قیمت شهر به شهر متفاوته) برای هر درس حداقل یک کتاب تست داشته باشی(ببین میگم حداقل) و اگه درسی رو مشکل داری کلاسشو بری(همه درسا نه. فقط درسی که اصلا خودت یادش نمیگیری و تستاش همیشه اشتباه میشه. اونو قطعا کلاس برو یا کلاس حضوری یا از این انلاین های مشهور)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیکج الماس اشتم با قلمچی و چند تا آزمون دیگه سنجش و زیستپزشکی و آرمان هم بودم مشاور هم داشتپ
مرسی عزیزم
مدرسه هم میرفتید سال دوازدهم ؟
اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
نظر شما در کل چقدر هزینه برمیداره ضریب هوشی بالایی دارم
همه هوش ها تقریبا مثل هم هست اونی میگه هوشم خیلی بالاست که با ی بار خواندن همه چیز رو بلد بشه بعدشم همه کتاب ها و کلاس ها تو تلگرام هست با 15 تومن فک کنم اشتراک الماس ثبت نام کن
همه هوش ها تقریبا مثل هم هست اونی میگه هوشم خیلی بالاست که با ی بار خواندن همه چیز رو بلد بشه بعدشم ...
نه همه هوش ها در یه حد نیست ولی هوش در حد دیسیپلین و تلاش و پشتکار فاکتور تأثیر گذاری نیست اینو وقتی یه سری ادنای موفق میبینی میفهمی که شاید هوششون یکم از عموم بالاتر باشه ولی ذهنیت و اراده ش خیلی
همه هوش ها تقریبا مثل هم هست اونی میگه هوشم خیلی بالاست که با ی بار خواندن همه چیز رو بلد بشه بعدشم ...
فکر کنم با ۱۵ تومن کسی چیزی قبول بشه خخخخ
طرف میگه پارسال که دلار ۵۰ هزار بود ۵۰ میلیون خرج کرده الان حدودا ۲۰۰ تا ۱۰۰ به بالاس تا بتونی چیزی بشی اونم آزاد یا خودخوان خیلی هارو رو نمیکنن همینو قبول میشن
نه همه هوش ها در یه حد نیست ولی هوش در حد دیسیپلین و تلاش و پشتکار فاکتور تأثیر گذاری نیست اینو وقت ...
هوش 99 درصد آدمای مثلا کلاستون در یک حده دو سه تابالاتر پایین تر اگر شما خیلی باهوشی نیاز به کلاس نداری ی کتاب تست بردار خودخوان برو فقط ی بار بخوان همه درس ها رو بالای 90 بزن والا من تاجایی سراغ دارم و میشناسم اونایی که رتبه خوب میارن خیلی زیااااد میخوانن مثل خودم روزی 11 12 ساعت درس میخوانن
من که میگم همه کلاس ها و کتاب ها و آزمون ها داخل تلگرام هست نمیخواد ثبت نام کنی فقط هزینه پرینت هست ...
بدون هزینه غیر ممکنه اونجوری باشه همه میشینن از تلگرام پی دی اف میخونن تمام این آزمون کنکور از این قلمچی و ماز فلانه اینا دستشون باهم تو یه کاسه ست باید بهم نون بدن