2777
2789
عنوان

مسئولین مدرسه دخترم نکردن برا روز پرستار ی تبریک خشک بگن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 51 پست
من برا اون جشن کلی کمک مالی کردمباهام چشم تو چشم شدن

خب نکن دیگه 

توقعت زیادی و عجیبه ‌....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزت مبارک عزیزم 

خدا خیرت بده بخاطر کمک هایی که کردی 

بهترین ها نصیب قلب مهربونت❤️

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خیلیا اصلا نمیدونن روز پرستار هم داریم

اینا جشن داشتن به خاطرش 🤣🤣 اسی هم میگه من تنها پرستار مدرسه هستم باید همه جلوم تعظیم میکردن 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ما میگیم روزت مبارک🌹🌹🌹خدا قوت شغل پرزحمتیه انشاالله ۱۲۰سال سایه ات رو سر بچه هات باشه

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

عزیزم با خود من بارها چشم تو چشم شدن دیروز و امروزحالا حضور تو جشن هیچی ی تبریک خشک هم نگفتن حتی....

شايد حضور ذهن نداشتن اون لحظه

يكي مث من بودن ك حواسم برا اين چيزا جمع نيست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم با خود من بارها چشم تو چشم شدن دیروز و امروزحالا حضور تو جشن هیچی ی تبریک خشک هم نگفتن حتی....

عزیزم جشن تولدت نبوده ک چشم تو چشم شدن

تولد حضرت زیبنب بوده شمام اگر کمک کردی نذری بود

نذرت رو همیشه خالصانه بده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اینا جشن داشتن به خاطرش 🤣🤣 اسی هم میگه من تنها پرستار مدرسه هستم باید همه جلوم تعظیم میکردن 🤣

اون وقت تنها دکتر  محله ما خودش میاد بقیه رو هم راهنمایی میکنه کلی دل میسوزونه فروتنانه رفتار میکنه باز ملت باهاش چپن 🤣

دنیای وارونه که میگن اینه 

خب چون کمک کرده بودی بد نبود ی تبریک کلامی حداقل میگفتن دیگ واقعا اون نشونه کم شعوریشون هس ک بهت تبر ...

منم همینو میگم ولی کار برا حمله کردن بهم

اینا هم از جنس همونا هستن🤣

همه ی اونایی ک تبریک گفتید ممنونم

من اصولا تو زندگیم پر توقع نیستم

ولی این جشن رو چون کمک کرده بودم انتظار داشتم ی تبریک کلامی بگن بهم ...نمیدونم چرا دلم شکست