2777
2789
عنوان

برای کنکور چقدر باید خرج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصل درس خوندنه میتونی ۲۰ تومن خرج کلاسای مازو جزوه هاش کن نمیتونی همون فیلمای تدریسو تو تلگرام پیدا کن با پی دی اف جزوه هاشون و حالا اون کتاب تست‌هایی که میخوای بشین بخون بعدم

پزشکی تیپ ۱ بله من حداقل اشو گفتم

مشاورتون از کدوم موسسه بود؟

داشتن مشاور چقدر باعث قبولی شما شده بنظرتون؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
معدلم ۱۹.۵۸ شد میشد بیشتر شه ولی خب شل شدم اون دوران کتاب کمک درسی فقط

چه کتابایی؟فرمول بیست یا چی خوبه؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
فقط اونایی که میگن همه چی تو تلگرام هست نمیخواد چیزی خرج کنی😂😂😂 خیلی با حالن این کنکور نونش از فر ...

الان یعنی منظورتون چیه؟

خب همون کلاسا هست تو تلگرام دیگه مگه دروغ میگن

هوش 99 درصد آدمای مثلا کلاستون در یک حده دو سه تابالاتر پایین تر اگر شما خیلی باهوشی نیاز به کلاس ند ...

عزیزم آزمون رو چکار کنم؟همونا رو دانلود کنم و بزنم اوکیه؟

بدون هزینه غیر ممکنه اونجوری باشه همه میشینن از تلگرام پی دی اف میخونن تمام این آزمون کنکور از این ق ...

شما برو سوال های کنکور رو نگاه کن ببین چقدر مشابه قلمچی و ماز هست!! میگم که آزمون میخوای بزنی تو تلگرام هست همه آزمون ها رو میزارن دیگه بزن از همونجا بعشدم کنکور سوال هاشو یک عده افراد با تجربه و سن بالا که متخصص هستن مثلا نمیدونم زیست چی چی خوانده از تو بانک سوالشون طرح میکنن

الان یعنی منظورتون چیه؟خب همون کلاسا هست تو تلگرام دیگه مگه دروغ میگن

تا پول خرج نکنی مشاوره کلاس بیرون هیچی نمیشی این ممکلت همینجوریشم فساده نظام آموزشیش هم فساد تر 

سلام دختر خوب در آزمون های آزمایشی باید شرکت کنی؛ گاج یا قلم چی یا ماز 

اگه نیاز به آموزش داری باید کلاس خصوصی آنلاین ثبت نام کنی 

کتاب های کمک درسی بخری که بتونی درسنامه و تست بزنی 

اگه مایل بودی میتونی مشاور هم بگیری

اکثر رتبه برترها و یا قبولی های پزشکی این کارها رو انجام دادند . داشتن کتاب درسی صرفا ضامن موفقیت نمیشه .‌‌..

۵۰ میلیون تا ۷۰ میلیون هزینه س

نظر شما در کل چقدر هزینه برمیداره ضریب هوشی بالایی دارم

عزیزم کنکور یه آوردگاهه برای بچه های که تلاش بیشتر میکنن و ساعت ها درس میخونن و با مباحث چالشی برخورد میکنن... هوش در درجه های بعدی قرار داره ...هوش بدون تلاش هیچه...

فکر نکنم ۶ تومن بشه با ۶ تومن دقوز آباد آزاد پرستاری هم نمیشه قبول شد

6 تومن پول کتاب 

من برای خواهرم آیکیو زیست و شیمی و فیزیک خریدم با مهروماه راضی شد 6 تومن همین بسه نهایت یک منبع دیگه برای جمع بندی بزنن