2777
2789

نمیدونم من زیادی نگرانم من زیادی استرسیم یا هرکی جای من بود همین بود🥲

بچها شما جای من باشید بعد شوهرتون شب کار باشه(اون خونه باباشه هنوز منم همینطور)

بعد ساعت یک شب کارش تعطیل بشه یه ربع تا خونشون پیاده روی داشته باشه تقریبا نگران نمیشین؟!🥲

میدونید دیگه شهر امن نیست خفتگیر زیاده حتی معتادم زیاده که معمولا مواد میزنن توهم میزنن

ولی ما که تقریبا وسط شهریم اینور مغازها یک شب از ده تا یکیش بازه ولی سمت خونه اونا یکم مغازه بیشتره و شلوغتره

به نظرتون مشکلی پیش نمیادو استرس من بی دلیله؟🥲یا به نظر شمام خطرناکه

الان البته هوا خنکه دوروز دیگه سرد میشه همه زود میبندن و شهرم خلوتتر میشه🤦🏻

اخه میگم رسیدی خونه خبر بده ولی گوش نمیده مثلا تا الان باید بیست دیقه ای رسیده باشه خونه ولی هنوز نیومده منم از استرس دارم میمیرم لعنت به این استرسی بودنم🤦🏻

برا مرد استرس نداشته باش 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما برای برادر پدر یا شوهرت اصلا نگران نمیشی چون صرفا مردن؟

برا پدرم نگران میشم اما برای شوهرم نه . 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

برا پدرم نگران میشم اما برای شوهرم نه .

نمیدونم عزیزم هرکی یجوریه

مثلا شما نگران پدرت میشی ولی این ادم انقد از نظر جسمی روحی روانی به من ازار رسونده اذیتم کرده که از دشمن برام بدتره و تو ذهن هیچکی نمیگنجه یکی انقد بد باشه

ولی پدر شما حتما خیلی ادم خوبیه که دوسش دارید