کنکور تجربی چقدر هزینه کنم تا پزشکی دربیام لطفا اونایی که سردرد نمیارن جواب ندن چون من سهمیه ندارم فقط با پی دی اف خوندن قبول بشم فقط اونایی واقعا میدونن
عزیزم آزمون رو چکار کنم؟همونا رو دانلود کنم و بزنم اوکیه؟
اگر تونستی وضعتون خوب بود شما یکیشو ثبت نام کن حضوری که تو جو قرار بگیری اگر دیدی وضعتون خوب نیست همونا رو موقع امتحان سر تایم بزن به مثلا قلمچی همون موقع سوالاش میاد بیرون ساعت 8 صبح ولی ماز فک کنم 1 ظهر میاد مثلا شما ساعت 4 بزن که یکم سرحال تر باشی ماراتون و گزینه دو هم خوب هستن به خصوص ماراتون اگرم مشکلی داشتی تحلیل ویدئویی شون رو ببین البته قبلش حتما ی کتاب تست بزن جامع باشه بهتره و متن کتاب توصیه اصلیم متن کتابه به خصوص زیست و شیمی زیست رو که میخوانی سعی کنی تک تک جمله هاشو بتونی برای خودت بفهمونی مثلا میگه هم ایستایی در درون یاخته رخ میدهد برای خودت جملات رو تغییر بده مثلا بگو در درون و بیرون اگر بگه غلط میشه حتی اگرم جمله ای که میگفتی غلط بود مهم نیست خودت خود به خود بهتر میشی رای زیست ی چنل هست به اسم گشتالت حتما وویس هاشو گوش بده در مورد نحوه زیست
اگر تونستی وضعتون خوب بود شما یکیشو ثبت نام کن حضوری که تو جو قرار بگیری اگر دیدی وضعتون خوب نیست هم ...
من تو روستام ۴۵ کیلومتر دوره از شهر،هم درآمد ندارم هم دوره و ماشین نداریم که برم بیام
ببخشید یه سوال داشتم،من وقت خیلی میذارم واسه خوندن هرروز اما خب کندخوانم و به بودجه بندی نمیرسم
چکار کنم برای کندخوانیم؟چندسال از درس دور بودم
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
من تو روستام ۴۵ کیلومتر دوره از شهر،هم درآمد ندارم هم دوره و ماشین نداریم که برم بیامببخشید یه سوال ...
خب پس بیشتر وقتتو بذار رو نهایی خواندن در کنار بذار برای تستی شما باید مشاور بگیری در حد 1 2 ماه که کار دستت بیاد و راهنماییت کنه باید حتما زیر نظر یکی باشی تا کمکت کنه اینجوری که شما گفتی نمیشه
خب پس بیشتر وقتتو بذار رو نهایی خواندن در کنار بذار برای تستی شما باید مشاور بگیری در حد 1 2 ماه که ...
مشاور خوب و دلسوز از کجا میتونم پیدا کنم؟
ماهی چقدر هزینش میشه؟
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
مشاور خوب و دلسوز از کجا میتونم پیدا کنم؟ماهی چقدر هزینش میشه؟
ماهی از حدود 1 1.5 هستن تا ماهی 5 6 تومن گروه مشاوره سیب ترش هست نیک منش هست خیلی هستن خودت برو از تو گروه های درسی از بچه ها سوال کن میگن کدومش بهتره شرمنده دیگه
ماهی از حدود 1 1.5 هستن تا ماهی 5 6 تومن گروه مشاوره سیب ترش هست نیک منش هست خیلی هستن خودت برو از ت ...
مرسی
اتفاقا دیروز یه دختری همینجا داشت میگفت که از قلمچی و سیب ترش مشاور گرفته و خوب نبودن
شانس میخواد واقعا مشاور خوب گیر اووردن
ممنون،موفق باشی
مرسیاتفاقا دیروز یه دختری همینجا داشت میگفت که از قلمچی و سیب ترش مشاور گرفته و خوب نبودنشانس میخواد ...
قلمچی خوب نیستن اره برای مشاور های که گروه زیاد هستن مثل سیب ترش باید واقعا ی آدم خوبش بیوفته باهات البته خود بچه هم باید از مشاور بخواد وگرنه اون میاد کارشو میکنه میره مثلا نوتروفیل و اکسیژن و ... اینا هم هستن اطلاع خاصی ندارم دریاره مشاوره که کدومشون بهترن ولی یکی هست بهمنی گروه مشاوره کارنو بزن تو تل برات میاره این خیلی آدم خوبیه با خودش فک کنم ماهی 4 5 میله ولی با شاگرداش کمتره سوال کن
قلمچی خوب نیستن اره برای مشاور های که گروه زیاد هستن مثل سیب ترش باید واقعا ی آدم خوبش بیوفته باهات ...
شما از مشاورتون راضی بودید؟
مدیکال استوز نمیدونم میشناسید یا نه،میگن مشاوراش خوبن
از پوسسه ای نبود رتبه تک رقمی کنکور بوداتفاقا وقتی دیگه باهاش نرفتم پیشرفت کردم تأثیر خاصی نداشت
چقدر خوب😁امیدوارم کردین
من همش میگم نکنه چون مشاور ندارم فایده نداره تلاشم
فرسول ۲۰ خوندم براشون آزمون تشریحی قلمچی و ماز هم شرکت کردم
اگه خودمون دانلود کنیم بزنیم آزمونها رو خوبه یا حتما باید ثبتنام کنیم؟
کدومشون بهتره ماز یا قلمچی؟