2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما از چی میسوزه ⁉️😂🤙🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 86 پست
ولش کن قشنگ بشین جلوش بخور عینه من حالا من بعد 6ماه رفتم خونش شام بخدا نون و پنیر گذاشت جلوم در صورت ...

ب خون امام حسین ی بار اصررررراااارررررر کرد گفت بیاید رفتیم شام بعد  غذاش این بود ک دو پرس از عروسی ک ظهر رفته بودیم گرفته بود گفت زانوم درد گرفته نتونستم غذا درست کنم همون غذا ک ظهر عروسی بودیم گذاشت جلومون من ازینا ناراحت نمیشم ازینکه بدگویی میکنه پشت سرم پیش شوهرم پیش رفیق دوست همسایه ازینکه نمبذاره بچه دار شم ازینکه فضولع ناراحت میسم

خدارو هزار بار شکر توروخدا برا منم دعا کن

انشالله زندگیت همون بشه که میخوای با بچه های تپل مپل

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خون امام حسین ی بار اصررررراااارررررر کرد گفت بیاید رفتیم شام بعد غذاش این بود ک دو پرس از عروسی ...

چی بگم والا فقط باید محل ندی هرچی محل بدی اون بدتر میکنه

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)
ما هم عروسیم ولی خیلی زشته سطح دغدغه هاشون تاپیک بزنن راهنمایی بخوان باز یه چیزی آخه این چه تاپیکی؟؟ ...

عزیزم بی ادبی اینجا بیداد میکنه،اصلا حرمت حالیشون نیس

حالا ببین مادراشون چقدر میسوزن وقتی عروساشون با پسرشون خوبن

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چی بگم والا فقط باید محل ندی هرچی محل بدی اون بدتر میکنه

محلش نمیدم ک ازش متنفرم چندوقت پیش میگفت کسی نی بیاد خونمو گردگیری کنه ظرفام‌تو سینک‌موندن ایشالا سرطان قلب بگیرن کسایی ک بم کمک نمیکنن ایشالا درد بی درمون بگیرن ادما بی فکر گفتم با منی گفت ن دخترای خودم ولی با من بود بخدا

بمن گفت تو بخت پسرمو سوزوندی خدا ازت نگذره

هر بدی که میکنن  توی همین دنیا تقاص پس میدن

من با چشم خودم  دیدم

فقط جلوش سفت و سخت باش

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم بی ادبی اینجا بیداد میکنه،اصلا حرمت حالیشون نیسحالا ببین مادراشون چقدر میسوزن وقتی عروساشون با ...

نه دیگه الان میگن مامان ما فرشته ست فرق داره بهترین مادرشوهر دنیاست خیلی دیدم میگن عروس وظیفه ای نداره هر روز هم بره خونه مادرشوهر ظرف بشوره کمک کنه ولی مادرشوهر رو ده سال یه بار هم بگن باید کمک کنه

بنده خدا از چیزی نمیسوزه اتفاقا چند وقته نامزدم سرش شلوغه نیومده دیدنم دیشب دعواش کرده چرا نرفتی سر بزنی به نامزدت؟به منم زنگ زد معذرت خواهی کرد از طرف نامزدم.در این حد با شعوره