ولش کن قشنگ بشین جلوش بخور عینه من حالا من بعد 6ماه رفتم خونش شام بخدا نون و پنیر گذاشت جلوم در صورت ...
ب خون امام حسین ی بار اصررررراااارررررر کرد گفت بیاید رفتیم شام بعد غذاش این بود ک دو پرس از عروسی ک ظهر رفته بودیم گرفته بود گفت زانوم درد گرفته نتونستم غذا درست کنم همون غذا ک ظهر عروسی بودیم گذاشت جلومون من ازینا ناراحت نمیشم ازینکه بدگویی میکنه پشت سرم پیش شوهرم پیش رفیق دوست همسایه ازینکه نمبذاره بچه دار شم ازینکه فضولع ناراحت میسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم والا فقط باید محل ندی هرچی محل بدی اون بدتر میکنه
محلش نمیدم ک ازش متنفرم چندوقت پیش میگفت کسی نی بیاد خونمو گردگیری کنه ظرفامتو سینکموندن ایشالا سرطان قلب بگیرن کسایی ک بم کمک نمیکنن ایشالا درد بی درمون بگیرن ادما بی فکر گفتم با منی گفت ن دخترای خودم ولی با من بود بخدا
عزیزم بی ادبی اینجا بیداد میکنه،اصلا حرمت حالیشون نیسحالا ببین مادراشون چقدر میسوزن وقتی عروساشون با ...
نه دیگه الان میگن مامان ما فرشته ست فرق داره بهترین مادرشوهر دنیاست خیلی دیدم میگن عروس وظیفه ای نداره هر روز هم بره خونه مادرشوهر ظرف بشوره کمک کنه ولی مادرشوهر رو ده سال یه بار هم بگن باید کمک کنه
بنده خدا از چیزی نمیسوزه اتفاقا چند وقته نامزدم سرش شلوغه نیومده دیدنم دیشب دعواش کرده چرا نرفتی سر بزنی به نامزدت؟به منم زنگ زد معذرت خواهی کرد از طرف نامزدم.در این حد با شعوره