2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما از چی میسوزه ⁉️😂🤙🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 86 پست
آره همینطوره منم منتظرم ببینم رو سگ شو کی نشون میدهوای همش میگه من زیاد ولخرجی تو معلومه خیلی با حس ...

مادرشوهر من پیش تمام جهان گفت عروسم ولخرجه عقل و‌شعور نداره هرشب از شوهرش پول بگیره بندازه قلک بده طلا پس انداز کنه

دقیقا همینه دخترش با یکی ازدواج کرده ک وضع مالی پسره بده بعد میگه تو خرج نکن پولاتو جمع کن برا اون د ...

من که یه بار دعوام شد قشنگ باهاش گفتم مگه من کار دارم چی میخوری یه سره سرت تو زندگی منه

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد فرش قرمز پهن کرده باشم براتون ؟نظرتون محترم اما اینا همه متقابله ها!!! شمام مادرشوهر خوبی ...

گفته بودم ریپ نکنید اما واجب شد جواب تو یکی رو بدم

خودت از چی میسوزی ک همچین تاپیکی زدی؟؟معلومه خیلی عقده ای هستی،در ضمن من عروسی هستم ک همه خانواده شوهرم رو سرم قسم میخورن

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

بعد یکسره میگه چرا زنت میخوره چرا برا بچه هات اینقدر قاقالیلی میخری انگار از جیب اون میره

منو دعوت میکرد شام اصرار اصرار ک بیا میرفتم میگفت وااااای چقد میخوری چقد چاقی از چاقیت بدم میاد تو‌ بعد زایمان دو برابز میشی پسرم از چاقا متنفره غذا فردامو خوردی من پام درد میکنه فردام اشپزی کنم بعد ک اصرااااررررر میکرد شام‌بیا نمیرفتم میگفت زنت شیطانه عفریته بی حیا میخواد جدامون کنه

من که یه بار دعوام شد قشنگ باهاش گفتم مگه من کار دارم چی میخوری یه سره سرت تو زندگی منه

اخه من ی بار گفتم چرا اینجوری میگی گفت من ک خونت نمیام تو چرا میای خونم باز ازونور یقه شوهرمو میگیره ب فامیلام میگه این دختر شیطانه پسر رو از مادر جدا میکنه

ازینکه من و شوهرم شب و باهم بگذرونبم🤣میاد خونمون ده روز یه هفته میمونه تو اتاق خواب میخوابه هروقت ت ...

جدی میگی😳

شوهر منم ته تغاریه و مادرشوهرم دوسش داره بهش توجه میکنه اگه شوهر من خودش بیخیال بود و نمیشناختش و‌جوابشو نمیداد احتمالا مثل مادرشوهر شما رفتار میکرد

چیزی نگفتی به خودش یا شوهرت؟؟؟؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اخه من ی بار گفتم چرا اینجوری میگی گفت من ک خونت نمیام تو چرا میای خونم باز ازونور یقه شوهرمو میگیره ...

ولش کن قشنگ بشین جلوش بخور عینه من حالا من بعد 6ماه رفتم خونش شام بخدا نون و پنیر گذاشت جلوم در صورتی که اونا میومدن کمتر از خورشت و مرغ و اینا نمیذاشتم جلوش

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)
اخه من ی بار گفتم چرا اینجوری میگی گفت من ک خونت نمیام تو چرا میای خونم باز ازونور یقه شوهرمو میگیره ...

بذار هرچقد دلش میخاد بگه

مادرشوهر عوضی منم کرم میریزه تو زندگی ما من روش خیلی حساس شدم بعد میره همجا میگه پدر پسرمو دراورده حساسه فلانع🫤

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

وای از دست این عروسای نی نی سایتمتاسفم برای خودم ک عضو اینجا شدم،بسه تا کی میخواید غیبت مادر شوهر خو ...

ما هم عروسیم ولی خیلی زشته سطح دغدغه هاشون تاپیک بزنن راهنمایی بخوان باز یه چیزی آخه این چه تاپیکی؟؟اصلا چه جوری روشون میشه همچین حرفهایی به شخصی که سن مادرشون هست بزنن انصافا الان مادرشوهرها خوبن بعضی عروسا کرم میریزن در کل خیلی خیلی کم دیدم خواهرشهر تاپیک بزنه از زنداداش بگه