الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که یه بار دعوام شد قشنگ باهاش گفتم مگه من کار دارم چی میخوری یه سره سرت تو زندگی منه
اخه من ی بار گفتم چرا اینجوری میگی گفت من ک خونت نمیام تو چرا میای خونم باز ازونور یقه شوهرمو میگیره ب فامیلام میگه این دختر شیطانه پسر رو از مادر جدا میکنه
اخه من ی بار گفتم چرا اینجوری میگی گفت من ک خونت نمیام تو چرا میای خونم باز ازونور یقه شوهرمو میگیره ...
ولش کن قشنگ بشین جلوش بخور عینه من حالا من بعد 6ماه رفتم خونش شام بخدا نون و پنیر گذاشت جلوم در صورتی که اونا میومدن کمتر از خورشت و مرغ و اینا نمیذاشتم جلوش
وای از دست این عروسای نی نی سایتمتاسفم برای خودم ک عضو اینجا شدم،بسه تا کی میخواید غیبت مادر شوهر خو ...
ما هم عروسیم ولی خیلی زشته سطح دغدغه هاشون تاپیک بزنن راهنمایی بخوان باز یه چیزی آخه این چه تاپیکی؟؟اصلا چه جوری روشون میشه همچین حرفهایی به شخصی که سن مادرشون هست بزنن انصافا الان مادرشوهرها خوبن بعضی عروسا کرم میریزن در کل خیلی خیلی کم دیدم خواهرشهر تاپیک بزنه از زنداداش بگه