2777
2789
عنوان

چرا دخترای معلم خواستگار زیاد دارن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 56 پست
برای اینه که زنش تو اجتماع باشه و هم شان خودش. مثل شوهر منمن 30 م حقوق میگیرم شوهرم ماهی 150. نیازی ...

شوهر من اصلا براش مهم نیست 

شغل خودشم خوبه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه و احساسات بین زن و مرد  مثل افرادهمخون بی قیدوشرط که نیست 

ازدواج هم مثل یک معامله هست. بد برداشت نکن حرفمو .منظورم این نیست که بدون عشق و علاقه باشه. کسی که میاد خواستگاریت  نمیگه دوسش ندارم ولی خب ماهی پونزده حقوقشه برم بگیرمش که😂

همونطوریکه دخترخانم دلش میخواد بهترین رو انتخاب کنه  مردهم خب ملاک هایی داره که ممکنه برای یکی مثلا شاغل و مستقل بودن باشه . بازم حرفمو بدبرداشت نکن  منظورم این نیست هزینه های زندگیو بندازه بعهده زن . منظورم اون مردهای تن پرور و خسیس نبود

همه گفتن حقوق و فلان 

ولی این همه نظر این شکلی از روی حسادته، دخترای معلم از یه فیلتری رد میشن طرف خیالش راحته مشکلات اخلاقی و اینا نداره 

به علاوه تا به حال کسی رو تو این جایگاه ندیدم آدم با شخصیت و صبور و خانمی نباشه 

رابطه و احساسات بین زن و مرد مثل افرادهمخون بی قیدوشرط که نیست ازدواج هم مثل یک معامله هست. بد بردا ...

بخاطرهمین حرف چهارتاحسود رو درنظرنگیر  و سریع نگو بخاطرپولم اومده جلو

گواهی بکارت 😐😐😐این کجا بود من رسمی شدم کسی گواهی بکارت نخواس

من یه بارم این مورد عجیب رو از یکی دیگه کاربرا شنیدم 

خدایی از کجا میارن این چرت و پرتارو

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

ربطی به معلم بودن نداره. الان دخترایی که شاغلن و باسوادن و یکمم بخودشون میرسن خاستگار زیاد دارن

دخترهمسایمون ماماهستش ازاولشم هرچی گداگشنه هستش خواستگارش بوداخرم گیریه بچه ننه افتادجداشد

بیشتر خواستگارهاشون هم معلم هستن چون کلا اغلب قشر معلم به خصوص آقایون دوست دارن همسرشون هم معلم باشه 

بعدم شغل سنگینی نیست که خانوم همش درگیر باشه ، تعطیلات زیاد دارن 

حقوق هم میگیرن یعنی دستشون تو جیب خودشونه اون خواستگارا از این بابت خیالشون راحته

خیلی هاشونم چشمشون واقعا به همون ۱۰ ۱۵ تومنه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
همه گفتن حقوق و فلان ولی این همه نظر این شکلی از روی حسادته، دخترای معلم از یه فیلتری رد میشن طرف خی ...

اینم هست 

خب اکثرا صبورن و با اخلاق 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

برای اینکه معلم هم میتونه شاغل باشه هم کاملا کارای خونه و بچه داری انجام بده محیط کارش هم زنونس همکا ...

معلمای مدارس پسرونه پس چی؟! اونجا که مختلطه

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی