2777
2789
عنوان

شوهرم بازم حرف طلاق زد

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 49 پست
ببين خواهرمشما اول آخر جايي توي قلب اون مرد نداري..پس حداقل حواست به خودت و جوانيت باشه..الان داغيدر ...

افسردگی داره میاد سراغم اعتماد به نفسم داغون شده 

فقط و فقط دارم تحمل میکنم 

چون من تو خونه پدرمم آرامشی نخواهم داشت کار خاصی ندارم نه درس میتونم بخونم نه کار میتونم بکنم 

پس بهتره مدتی صبر کنم بچم بزرگتر که بشه اون موقع میرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هیچ وقت جلو شوهرت ضعف نشون نده گریه نکن گفت طلاق بگو باشه برو بگیر من ن کورم ن کر شاید هزارتا شوهر ب ...

همین کارو میکنم عزیزم دیگه راهی ندارم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بچه انقدر خوار و ذلیل بودن و قبول میکنی؟

تو فقط یکبار جوونی  تو فقط یبار زندگی میکنی

یچت بززگ میشه میره پی زندگیش تو میمونی و عمر هدر رفته و شوهر روانی

جداشو بچتم اروم و بی تنش بطزگ کن

بخاطر بچه انقدر خوار و ذلیل بودن و قبول میکنی؟تو فقط یکبار جوونی تو فقط یبار زندگی میکنییچت بززگ می ...

کاش فقط همین بود

از طرف خونه پدرم من بیشتر ناامیدم اونجا بیشتر افسردگی میگیرم اصلا نمی‌دونم چجوری بهشون بگم خییییلی حالشون بد میشه خیلی 

الخصوص پدرم

من خیلی  وقته توی  نی نی  سایت عضوم و خیلی وقت هن هست که نمیام اینجا و نظر نمی نویسم،ولی  مورد شما رو  الان تصادفا دیدم و راستش دلم نمیاد وقتی راه حلش ساده س ،بهت نگم. 

یه کانالی  هست مطالب بسیار  خوبی در  مورد همسرداری و روابط زناشویی می ذاره ، من هم به واسطه ی یکی  از  دوستام با کانالش آشنا شدم، می تونم بگم با رعایت خیلی  از این نکات فضای زندگی  مشترک خودم و خیلی  از  افرادی  که می شناسم کلی تغییر کرد. شما که تصمیم داری به خاطر بچه ت بمونی ،پس  اگه صلاح می بینی برو  مطالب این کانال رو بشنو و تلاش هوشمندانه کن، من تقریبا مطمینم که اگه یک سال با اموزش های  این کانال پیش بری ، من رو دعا می کنی. 

مطالب رایگانش رو ببین، اگر  دوست داشتی  دوره ی  همسرداری و اتاق خواب دلبرانه ش رو بخر. انقد خانما هستن میان اونجا از نجات زندگی  هاشون می گن. خدا رو شکر  شما تا حدی  حمایت خانواده ی  شوهرت رو داری، همین آیتم مهمی  برای  موفقیتت هست. 

ولی  یه شرط دارم ،اگر  چند وقت بعد به  یه لحظه ای  توی  زندگی مشترکت رسیدی  که حس  کردی  چه خوب شد به حرف های  مصیگولی گوش کردم و مطالب  کانال آرامش ماندگار  رو رعایت کردم و شوهرم کلی  رفتارش باهام تغییر کرد،  باید از  ته دلت برای  حاجت های  من دعا کنی  و یه صلوات از ته دل برام اون موقع بفرستی.باشه؟

اسم کانال" آرامش  ماندگار" رو توی ایتا جستجو کن. میاره. نی نی سایت نذاشت لینکش رو توی  پستم بیارم. 

سایتشون هم به همین اسم قابل جستجو هست. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

عزیزم شما مشکل عزت نفس داری 

خودتو فدای حال همه میکنی 

پدر ومادرت هم بالاخره کنار میان 

بچه ت هم بالاخره کنار میاد 

همه اروم اروم مجبور میشن درک کنن از الان نگو بابام فلاان مامانم فلان 

دلسوزی و نگرانی خوبه ولی نه تا این حد که همه چیو به جون بخری! 

تازه به این فکر کن شاید دو سال سه سال ده سال بعد بالاخره این مرد یا طلاقت میده یا میزاره میره 

اگر قراره یه زندگی جدید شروع کنی هرچقدر زودتر بهتر 

به شوهر و پدر شوهرتم اینو بگو 

یه جا بنشون دوتاشونو بگو من راضیم به طلاق 

بچه رو هم نمیتونم ببرم حضانتش با خودت 

برو همه کاراشو انجام بده موقع امضا صدام کن 

امضا میکنم و حق و حقوقم رو قانونی میگیرم بعدم وسایلم رو جمع میکنم میرم 

اما اگر نرفتی از گوه کمتری اگر یه بار دیگه زر بزنی و ایم طلاق بیاری جلو بچه م و بقیه خفه خون بگیر برای همیشه  

مرگ یه بار شیون یه بار 

ضمنا از خونه ت تکون نخور تا بره ببینه چه خبره آدم بشه

طلاق از سمت شوهر راحت نیست، باید همه حقوقت رو بده ، قاضی رو قانع کنه ، ختی اگر کار به دادگاه کشید صاف به قاضی بگو من دارم زندگیم رو میکنم یه بارم نگفتم طلاق بخاطر بچه م دارم تحملش میکنم

این خودش میبره و میدوزه و میخاد طلاق بده 

الانم چند وقته هیچی به نام خودش نمیکنه و وضعیت مالیش رو دقیق توضیح بده 

بگو محل زندگی منو بچه و نفقه و مهریه  رو تامین کنه منم بخاطر فشاری که بهم میاره مجبورم دیگه قبول میکنم 

قاضی بدونه یک طرفه س چوب تو استینش میکنه 

من نگفتم برو خونه پدرتگفتم بزار شوهرت بره

عزیزم نمیزاره که من اینجا بمونم خونه خودشه 

عزیزم شما مشکل عزت نفس داری خودتو فدای حال همه میکنی پدر ومادرت هم بالاخره کنار میان بچه ت هم بالاخر ...

عزیزم همه حرفات درسته من خودم قبلا یبار راه طلاقو رفتم با همین شوهر اشغالم درسته قاضیا تلاش میکنن کسی طلاق نگیره اما در آخر اگه اون آدم نخواد از ته دلش واقعا اون زندگی به درد نمیخوره منم دیگه حوصله دادگاه ندارم 

اگه صبرم تموم بشه بهش میگم باشه برو غیابی طلاقم بده حتی اگه بشه توافقی هم تمومش میکنم که تموم بشه دیگه حوصله دادگاه ندارم خیلی تو دادگاه زجر کشیدم 

من خیلی وقته توی نی نی سایت عضوم و خیلی وقت هن هست که نمیام اینجا و نظر نمی نویسم،ولی مورد شما ر ...

عزیزم ممنون از اینهمه دلسوزیت و مهربونیت 

ولی شوهر من از لحاظ رابطه جنسی و اینا بهم حسی نداره همشم اینو عنوان می‌کنه و من برا همینم ناراحتم و ناامید از خیانت مجددش میترسم هرچند من دیگه به ته خط رسیدم خیلی آرزو دارم زندگیم درست شه اما این کانالی هم که گفتی میرم

شوهرم کلا من هر لباسی بپوشم چه خوب باشه چه بد هر آرایشی بکنم هرکاری کنم به چشمش نمیام جز من بقیه زنا ب چشمش جذاب و خوبن

خب نگو طلاق بده ولی باهاش دم خور نباش سر سنگین باش باید بفهمه ناراحت کردن تاوان داره

بخدا نمیدونی چقدر سخته اینکه بچه داشته باشی

الان اومدم طبقه پایین خونه خواهر شوهرم بعد بچم خیلی دختر عمشو دوس داره و همش میخواد بیاد خونه عمش خلاصه رفت کتاب دختر عمشو خط خطی کرد سه سالشه دخترم

بعد دختر عمش انقد جیغو داد کردو زد تو سر خودش همش میگم الان اگه من نبودم ممکن بود سر بچم جیغ بزنه یا کتکش بزنه؟؟؟ فکر همه اینا روانیم کرده 

خواهر شوهر بزرگمم طلاق گرفته 

پسراش همش اینور اونور ویلونن 

یا خونه عمه هاشون یا عمو یا پدربزرگ یا ....

واقعا برام سخته دختر منم چنین سرنوشتی داشته باشه خدا باباشو لعنت کنه😭😭😭😭😭

بخدا نمیدونی چقدر سخته اینکه بچه داشته باشیالان اومدم طبقه پایین خونه خواهر شوهرم بعد بچم خیلی دختر ...

آره مطمئن باش هیچکس جای مادر رو نمیگیره من ترک پیش میرفتم سر کلاس بچمو میزاشتمش خونه مادرم دقیق چهار ماه استپ وزنی قدی زد مادری که بفکره ولی جای منو نمیگیره حتی بچه حس ما امنی بهش دست میده بعد تو سه ماه تعطیلات قد وزن اضافه کرد

سعیت بر این باشه شوهرتو آدم حساب نکنید ولی با سیاست خامش کن نشد ول کن فقط فقط عابر بانک حسابش کن برات مهم نباشه هیچ چیزش برات مهم نباشه مریضیش خستگیش و....

بخدا نمیدونی چقدر سخته اینکه بچه داشته باشیالان اومدم طبقه پایین خونه خواهر شوهرم بعد بچم خیلی دختر ...

از من می‌شنوی تو رو فاطمه زهرا دارم خواهرانه بهت میگم جان هر کس دوست داری ازش پول بگیر پس انداز زیاد طلا بخر برای خودت در جریان شم نزار طلا خریدی با مادر پدرت برو بخر شما خرج نکنی برای یکی دیگه خرج می‌کنه بعد اگه اعتماد به پدر مادرا داری بده اونا نگه دارن نداری خودت جایی قایم کن از دستت نگیره که فردا روز بتونی خونه بخری به جاهای باریک کشید حداقل سرپناه داشته باشی