2777
2789
عنوان

شوهرم بازم حرف طلاق زد

809 بازدید | 51 پست

امروز با خانواده شوهرم داشتیم می‌رفتیم خونه باغشون تو روستا واسه گردش، بعد شوهرم بازم سر یه مسائل خیلی مزخرف و واقعا بی اهمیت بامن دعوا کرد و بازم طبق معمول گفت نمیخوامت چرا خودتو به زور بمن چسبوندی می‌خوام برم غیابی طلاقت بدم حقو حقوتم میدم اینا حرفای همیشگیشه!!! منم زدم زیر گریه و هیچی نگفتم بعد پدر مادرشو و خواهرش گفتن مگه مرض داری چته چکار ب این طفل معصوم داری چکار کرده مگه بسه صداتو بالا نبر و ازین حرفا بعد شوهرمم یع ریز حرف خودشو تکرار می‌کرد می‌گفت خیلیا طلاق گرفتن ما هم روش من نمیخوامش ازش خوشم نمیاد منم تا وقتی رسیدیم هیچی نگفتم دیدم باز شروع کرده که گوشیم خاموشه تو مقصری چون کابل توی ماشینو برداشتی و نیاوردیش هزار بار بهت گفتم اونو نبر از اون یکیا استفاده کن ببین ب درد هم نمی‌خوریم بزار جدا شیم

منم گفتم باشه بسه دیگه باشه برو طلاقم بده غیابی همون‌جوری که خودت گفتی بسه هر کاری میخوای بکن 

خواهر شوهرمم خطاب بهش گفت تورو خدا بس کن امروزو زهر مارمون نکن چته شبو روز حرف طلاق میزنی از خدا نمی‌ترسی زنت بخاطر این بچه تحمل می‌کنه این توهیناتو وگرنه اونم آدمه مثه همه غرور داره بسه دیگه میخوای این بچه رو بدبخت کنی خلاصه تقریبا بیست دقیقه اس که برگشتیم شهر پدرشوهرم منو آورد خونه خودشون الانم داره هی یه ریز میگه تو قبول نکن طلاقو اصلا اگه تو قبول کنی این بچه بدبخت میشه گناه داره اوارش نکن منم اشکام تموم نمیشه🥲 باور کنید من خیلی حالم خرابه با هیچی حالم خوب نمیشه خونه پدرمم جالب نیست چون وضع مالیش خوب نیست بیچاره هنر کنه خرج مادرمو و خواهر برادرامو بده خرج کلی کلاس و باشگاه و مدرسه دارن

و پدرم خون بپا می‌کنه فامیل هستیم میترسم از شر حالم خیلی خرابه شرایط خییییلی داغونی دارم برام دعا کنید 

من پذیرفتم ک جدا بشم اما پدرشوهرم میگه اینهمه تحمل کردی فعلا تحمل کن ببینم چی میشه من نمیزارم تورو طلاق بده مگه از رو جنازم رد شه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یبار توروش وایسا و انقد مظلوم بازی در نیار 

هرچی بیشتر گردنتو کج کنی اون بیشتر سوارت میشه 

پس بگو موافقم اره جدا میشم برو کارهای اداریشو بکن منم امضا میدم و تمام

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار توروش وایسا و انقد مظلوم بازی در نیار هرچی بیشتر گردنتو کج کنی اون بیشتر سوارت میشه پس بگو مواف ...

می‌خوام همین کارو بکنم

من چهار سال پیش یبار این کارو کردم مهریه اجرا گذاشتم جهازمو جمع کردم پشیمون شد اما یکسال قهر کردم بعد یکسال برگشتم بدتر شده بود

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه مدت خونه پدر شوهرت بمون ببین چی میشه

😔😔😔 حالم خرابه خیلی 

وقتي اقدام كني روي مهريه و نفقه ادم ميشه.همون پدرشوهرت ساپورت كنه شوهرت بره بيرون از خونه..تا عيد ني ...

مهریه رو اقدام کردم چهار سال پیش دیگه هیچی بنام خودش نمیکنه و آدم هم نشد اون موقع 

مهریه فقط یه اسمه وگرنه هیچ آبی ازش گرم نمیشه برا ما زنا 

می‌خوام همین کارو بکنممن چهار سال پیش یبار این کارو کردم مهریه اجرا گذاشتم جهازمو جمع کردم پشیمون شد ...

عزيزم خب اين زندگي زندگي نيمشه

دست و پاي الكي نزن

ميخواد طلاق بده حب طلاق بده

با تمام حق و حقوقت پدرشوهرتم ك طرفته

ساپورت كنه

💕

شوهرت فهمیده که تو طلاق نمیگیری واسه همین شیر شدهیه بار برای همیشه جلوش وایسا بگو نامرد عالمی فردا ن ...

آره می‌خوام همین کارو بکنم

عزيزم خب اين زندگي زندگي نيمشهدست و پاي الكي نزنميخواد طلاق بده حب طلاق بدهبا تمام حق و حقوقت پدرشوه ...

حقو حقوق کجا بود عزیزم سالی یه سکه تعیین می‌کنه قاضی فکر کردی میاد کل ۱۱۴ سکه مو می‌زاره کف دستم؟

مهریه رو اقدام کردم چهار سال پیش دیگه هیچی بنام خودش نمیکنه و آدم هم نشد اون موقع مهریه فقط یه اسمه ...

شما ادامه ندادي اشتي كردي برگشتي

وگرنه كلي زن سمت ما مهريه گرفتن

تا ماشين زي پاي طرف رو هم توقيف كردن

💕