2777
2789

آدم از دنیا و آدماش پناه میبره نه به خدا به پلیس ۱۱۰ اون وقت صدات به زور در میاد میبینی وسط حرفات اپراتوره تماس قطع کرده خدا ازش نگذره 

ای کاش یه تست انسانیت و احساس قبل استخدام بگیرن

نمیدونم چکار کنم😮‍💨

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🛤⌛️🛤 متولد ساعت 0-                  

البته ما خودمون از آشنا درجه یک داریم شکایت میکنیم انتظار ندارم یه غریبه درک کنه باید حق داد بهش😮‍💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کاری

پرونده ای داشتم 

در اگاهی ماموره گفت

پنج دقیقه ای باید بیای اینجا

نیای من  وقت ندارم برات بزارم و فلان

منجر به درگیری شد 

پرونده رو دادن دست پایین رده تر از خودش و خراب شد

کجای کاریپرونده ای داشتم در اگاهی ماموره گفتپنج دقیقه ای باید بیای اینجانیای من وقت ندارم برات بزار ...

😄

😄

سر همین من حتی از خیابونی که ادارات دادگستری و دادسرا و فتا و اگاهی اونجا قرار داره هیچوقت از اون خیابون گذر نمیکنم

از هرچی پلیسه بدم اومده

تو بدترین شرایط روحی روانی ادم پناه میبره به اونا 

با وقاحت تمام ادم رو خُرد میکنن

سر همین من حتی از خیابونی که ادارات دادگستری و دادسرا و فتا و اگاهی اونجا قرار داره هیچوقت از اون خی ...

الان فهمیدم چرا بعضیا بدون در نظر گرفتن وجود خدا زندگی میکنن...چون ته خط رفتن دیدن کسی نبوده