2777
2789
عنوان

شوهرم بازم حرف طلاق زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمین باش تو گوشیش یه خبره وگرنه به خاطر خاموش شدنش انقدر عصبی نمی شد. تو دیگه همه چی دیدی تو این زن ...

عزیزم ولکن تورو خدا تو گوشیش هیچ خبری نیست شاید قبلا بوده و در آینده شاید باشه اما الان نیست شوهر من کاسبه مشتری هاش بهش زنگ میزنن 

همونجا فرستادیم خواهرزادشو رفت از اهالی روستا کابل شارژر آورد جز مشتری هاش کسی بهش زنگ نزد من حالم خرابه از مشکلات دیگم خبر نداری انقد بدتر نمک رو زخمم نپاش لطفا من فقط خواستم برام دعا کنید اگه شرایطم حاد نبود انقد تحمل نمیکردم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به پدرشوهرت بگو حالا که پسرت رو اینجوری تربیت کردی، باید مهریه ام رو تمام و کمال پرداخت کنی

😑😑😑😑😑 ماشاالله با این طرز فکراتون حتما خیال میکنید همین الان برید دادگاه مهریه هاتونو تمام و کمال میزارن کف دستتون😂😂😂 اونم چیییی ۱۱۴ تا سکه طلا!!! اونم تو این گروهی قیمت بهتره از این خواب خوش بیاید بیرون اگه مهریه گرفتن انقد آسون بود همه میگرفتن تمام و کمال بعدم پدر هیچ وظیفه ای در قبال پرداخت مهریه نداره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به عنوان اهرم فشار. وگرنه کدوم پدرشوهری زیر بار دادن مهریه میره؟!!!

عزیزم اهرم فشار هم نمیتونه باشه هرگز چون اصلا هیچ قانونی وجود نداره که پدر شوهر مهریه بده تا بشه به عنوان اهرم فشار استفاده کرد🤣