2777
2789

شوهرم من رو دوست نداره منم به خدا خسته شدم از بس بهش التماس کردم خانواده م از اسم طلاق هم وحشت دارن خانواده اونم فک کنم بخاطر همینم من و طلاق نمیده چجوری ذهن خانواده م رو اماده کنم چجوری خودم اماده بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز طلاق مگه بی آبرویی ؟

کسی عمل قطع عضو انجام میده بدنش بی ارزش فقط عملکرد بدن مختل میشه بسته به ضربه طلاق و زمانی که باهم بودیم قرار زندگی ات مختل بشه اما با خود شناسی و درمان تروما سرپا میشی مثل همون آدم بعد از عمل با عضو مصنوعی اما زخمش همیشه باهات 

عزیز طلاق مگه بی آبرویی ؟ کسی عمل قطع عضو انجام میده بدنش بی ارزش فقط عملکرد بدن مختل میشه بسته به ض ...

تورو خدا برام دعا کن هنوز به شوهرمم نگفتم خانواده اونم بفهمن غوغا میشه قیامت میشه

عزیزمممممم درکت میکنم ، راهی نداره بیخیال شوهرت باشی و زندگی خودتو کنی؟؟

نه مگه الکیه من هنوز بچه ندارم اینجوریه گناه اون بچه چیه که به اصرار بقیه میخواد بیاد تو زندگی ما