2777
2789
عنوان

شوهرم بازم حرف طلاق زد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 46 پست
فقط وایسادی نگاش کردی میزدی دهنشو پر خون میکردی اون روی خودت رو بهش نشون بده

قبلا نشون دادم فایده ای نداره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه

دوسم نداره نمیخوادم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حقو حقوق کجا بود عزیزم سالی یه سکه تعیین می‌کنه قاضی فکر کردی میاد کل ۱۱۴ سکه مو می‌زاره کف دستم؟

عزيزم خب بمون همين شوهرت هربار سكه ي پولت كنه..

كسي ك خونه ماشين داشته باشه

اول توقيف ميكنن مهريه شمارو ميدن

ديگه شما شوهرت چيتي. به اسمش نيست قانون چيكار كنن؟

اونم تازه ميتوني بري شكايت فرار از دين كني.

وقتي چك و پولي رد و بدل نشده باشه ثابت ميشه براي فرار به اسم بقيت كرده

💕

بنظرم مهریه بگیر طلاق بگیر، همچین شوهری ارزش نداره

مهریه به این راحتیا نیست عزیزم سالی یه سکه اس وگرنه اگه واقعا چوب تو استینش میکردن تو دادگاه میگفتن باید مهریه شو کامل بدی من از خدام بود 

عزيزم خب بمون همين شوهرت هربار سكه ي پولت كنه..كسي ك خونه ماشين داشته باشهاول توقيف ميكنن مهريه شمار ...

گلم تو کامنتای قبل توضیح دادم من قبلا مهریه اجرا گذاشتم پولاشو توقیف کردم و از اون موقع به بعد اصلا اصلا هیچی بنام خودش نکرده بنام مادرشه 

حتی دیگه هرگز از حسابای خودش استفاده نمیکنه 

منم دیگه حوصله این کارارو ندارم خیلی سختی کشیدم تو دادگاه خیلی نمی‌خوام بازم اون پروسه تکرار شه

بخوام طلاق بگیرم خودم اقدامی نمیکنم میگم خودش اقدام کنه حوصله ندارم 

تاکی پدرشوهرت میخاد جلوش واسته اومدیم و‌خدایی نکرده فوت شدن اونوقت چی

ی بار بگو همین الان کل مهریه و نفقه مو حساب کن بزن ب حسابم فردا ازت جدا میشم هی دست پیش میگیره شماهم سکوت میکنی پررو تر میشه 

خب مشکل چیه. داری یه طرفه میگی. قبلا مهریه گذاشتی اجرا و دادگاه و... اون پروسه واسه چی بوده پس چرا ب ...

اون زمان بچه نداشتم عزیزم 😔 خیلی حالم بده هم میخوام برم گورمو کن کنم هم نگران بچمم و واکنش خانوادم 

هیچ وقت جلو شوهرت ضعف نشون نده گریه نکن 

گفت طلاق بگو باشه برو بگیر من ن کورم ن کر شاید هزارتا شوهر بعد تو پیدا نشه ولی یکی که حداقل از تو کوچه پیدا میشه  بهشم نچسب موقعی که هر مزخرفی گفت جوابشو نده سر سنگین شو باهاش باهاش صحبت نکن جواب حرفاشم تا چند وقت نده تا معذرت نخواسته ولی کار های خونتو به نحو احسن بکن

گلم تو کامنتای قبل توضیح دادم من قبلا مهریه اجرا گذاشتم پولاشو توقیف کردم و از اون موقع به بعد اصلا ...

ببين خواهرم

شما اول آخر جايي توي قلب اون مرد نداري..

پس حداقل حواست به خودت و جوانيت باشه..الان داغي

در روز ديگه اين تحقير ها و أزارها سلامتيت رو ازت ميگيره.

شما به شوهرت بگو منو نيمخواي اوكي برو اقدام كن

كليد خونه رو هم عوض كن لباساش بزار بيرون

تا عيد نوروز راهش نده..

بزار اين رشته يا جدي قطع بشه يا وصل بشه.

💕

اون زمان بچه نداشتم عزیزم 😔 خیلی حالم بده هم میخوام برم گورمو کن کنم هم نگران بچمم و واکنش خانوادم

بگو برو دیگه طلاق فقط حرفشو میزنی من مشکلی ندارم بعد نمیره اون طلاق میخواست بده داده بود فقط میخواد تو رو زجر بده

تاکی پدرشوهرت میخاد جلوش واسته اومدیم و‌خدایی نکرده فوت شدن اونوقت چیی بار بگو همین الان کل مهریه و ...

عزیزم میدونی اگه الان بره دادخواست طلاق بده همون قاضی براش مهریه رو می‌کنه سالی یه سکه

قاضی استعلام دارایی هاشو میگیره هیچی بنامش نیست حتی با کارتخوان و کارتای خودش کار نمیکنه هزار تومن روشون نیست مبشه همون سالی یه سکه 

چون من قبلا مهریه اجرا گذاشتم دیگه از موقع به بعد هیچی بنامش خودش نکرد 

اگه واقعا مهریه همچین چیزی بود که بهش فشار بیاره مطمن باش ازین غلظا نمیکرد 

من اگه دیگه واقعا خسته بشم به همون سالی یه سکه هم قانعم میرم

بگو برو دیگه طلاق فقط حرفشو میزنی من مشکلی ندارم بعد نمیره اون طلاق میخواست بده داده بود فقط میخواد ...

ببین من واقعا میفهمم دیگه اون فقط و فقط بخاطر این بچه طلاق نمی‌ده من اگه قبول کنم اونم مطمنم از خداشه منم نمی‌خوام ریسک کنم فعلا بچم کوچیکه ظهر انقد خشمگین بودمو و حالم بد بود که حاضر بودم همون لحظه برم اما پدرشوهرم نزاشت الانم یکم نرم شدم اما خب بازم یه دلم میگه برم