سبزیی مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 عنوان نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان | مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست یا همون زیر میزی ک میگن امسال چقدره حدودا . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1404/08/06 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 من پارسال ۱۵دادمامسال فکر کنم دیگه ۲۰،۲۵عهالبته من اورژانسی شدم و خطای پزشکی ۵میلیونشوگرفت چ زیاد 🥲 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 وا مگه نمیگی بچم بریچه؟بازم باید پول بدی؟ خوب تو مجبوری سزارین کنی اره گفت بیمارستان ب دکترا کم میده با اینک خصوصیه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1020 سکه ک خیلی زیاده اونم من ک اجباریم بیریچه من تو فکر ۱۰ نثم بودم برا سزارین نه که ، برای عملهای دیگه مثلا عمل تعویض زانو
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1020 سکه ک خیلی زیاده اونم من ک اجباریم بیریچه من تو فکر ۱۰ نثم بودم برا سزارین نه که ، برای عملهای دیگه مثلا عمل تعویض زانو
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1071 خیلی با انصاف بوده الان یک در هزار کسی باشه نگیره من سز اجباریم دکترتو عوض کن سز اجباری پولی نیست، من دوبار خواهرمم دوبار، با دکترای مختلف سز شدیم دستمزد جدا ندادیم
تازه_گل عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 761 اصلا ربطی ب بیمارستان نداره هر دکتری جدا ی پولی میگیره قبل بیمارستان رفتن پنجشنبه سزارین کردم، بیمارستان خصوصی شیرازبیمارستان ۳۸دکتر ۶البته دکتر من فوق تخصص هست و استاد دانشگاه
اطلس_آبی عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 6733 چ زیاد 🥲 ببین بیمارستان گلستان نیرو هوایی برو دکتر ستوده،وقتی خود بیمارستان بری درمانگاه ببینتت بهت نامه بستری میده پولم نمیگیره ولی اگه بری مطبش میگیرهبیمارستانشم خیلیییییی تر تمیزه و پرسنل خوبی داره
باران،بهار عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 321 اره گفت بیمارستان ب دکترا کم میده با اینک خصوصیه آها میخوای خصوصی بری؟اگه دولتی میرفتی هیچی ازت نمیگرفتن شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲
تازه_گل عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 761 دکترتو عوض کن سز اجباری پولی نیست، من دوبار خواهرمم دوبار، با دکترای مختلف سز شدیم دستمزد جدا ندادیم الان برای سزارین اجباری هم بعضی از دکترها پول جدا میگیرین، نرخ از ۶ هست تا ۲۰
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 من تهرانم وسزارین اورژانسی شدم 6سال پیش ،کلا هفت تومن هزینه بیمارستان امید خصوصی شد الان زنگ زدم خود ... اره بیماریتان ک خودش ملی گرونه ولی دکترم جدا میگیره جدیدا مد شده . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 دختر خالم 25 داد امسال 😔 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 چرا جدا؟؟؟من ندادم مد جدیدشونه 🥲 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 منم پارسال 4 تومن زیر میزی دادم ک فقط بیاد کورتاژم کنه وای . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 بستگی به دکتر داره .از با ردارهای دیگه که میان مطب بپرس تولین بار بود میرفتم اصلا گیج و منگ بودم و پره استرس نشد با کسی حرف بزنم اخه فک کن تو ۳۳ هفته تازه رفتم ویشش خوششم نیمد هی میگفت چی بگم چکار کنم هنوز استرس دارم دکتر خودم ول کرد رفت خارج . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️