2777
2789
عنوان

نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو فکرم بود خودم ۱۰ بدم ولی چرا اینجا ی عده قیمت عجیب گفتمثن اخه ۳۰ م و ۵۰ م ک قد هزینه کل بیمارس ...

بنظمر متوجه سوالت نشدن پارسال یکی از بهترین دکترای تهرانو من ویزیت شدم گفت ده تومن کارت هدیه میاری یه روز قبل سز 

بنظمر متوجه سوالت نشدن پارسال یکی از بهترین دکترای تهرانو من ویزیت شدم گفت ده تومن کارت هدیه میاری ی ...

اره یه عده اشتباه فهمیدن فکر کنم 

نظرم رو ده بود ولی چون میگین پارسال انقدر بوده احتمالا کم باشه برا امسال نمیدونم والا ببینم چقدر کاش میگفت مبلغو راحت 

نگفت هرچی دوست داری گفت هرچی نرخه من چیزی نمیگم

خودت بده حالا از منشی بپرسم شاید راهنمایی کرد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

طبیعی چرا مگه سزارین چطور بود

چون با اپیدورال و گاز و... درد آنچنانی حس نمیشه. بعدشم آدم سریع سرپا میشه و فرم بدن هم کمتر بهم میخوره.

من با اینکه به نسبت خوب بودم و دکترم هم عالی بود تا ده روز نمیتونستم خم بشم و نشستن و بلند شدن برام عذاب آور بود. من حتی تو بارداری هم شکم آنچنانی نداشتم الان آویزون شده. شیرم هم کم بود و روزای اول نمیتونستم بدم بعدش به سختی گرفت. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.