سبزیی مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 عنوان نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان | مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست یا همون زیر میزی ک میگن امسال چقدره حدودا . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1404/08/06 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران،بهار عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 321 بردم منتها دکترم گفت بیمارستان مبلغ زیادی بهم نمیده ببین نرخ بقیه دکترا چقدره همونو بده وا مگه نمیگی بچم بریچه؟بازم باید پول بدی؟ خوب تو مجبوری سزارین کنی شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 برای من فرقی نمیکرد بیمه کامل پس میده ولی اونجا رسیدگی بهتری میشد. با تجربه الانم میگم زایمان طبیعی ... پس ۱۰ ت بدم اوکی حالا باز ب منشیشم بگم خودش وقتی قیمت نداد گفت ببین نرخ چقدره دیگ فک کنم راضی باشه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 به دوستم گفتن ۲۵الان ۸ هفته هستتا موقع سزارینش نمیدونم چقدر دیگه میخوان روش بکشن چه زیاد اخه😪 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 نه اینجوری نیست اورژانسی یا بچه بریچ باشه یا.... نمیگیرن ازمن نگرفتن خیلی با انصاف بوده الان یک در هزار کسی باشه نگیره من سز اجباریم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرزندمعجزه عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 438 من تو فکرم بود خودم ۱۰ بدم ولی چرا اینجا ی عده قیمت عجیب گفتمثن اخه ۳۰ م و ۵۰ م ک قد هزینه کل بیمارس ... بستگی به دکتر داره .از با ردارهای دیگه که میان مطب بپرس یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1020 بستگی به دکترش داره بعضی ها یه سکه تمام میگیرن ، دکتر من برا سزارین ۱۰ تومن میگرفت
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 تو محب کوثر همه رو سز میکردن راحت.پارسال ۳۵،۴۰ هزینش بود.خدایی خیلی تمیز بود و پرسنلش خوش اخلاق.ببین ... نه اونجا دولتی شده خیلی از دکترا دیگ نمیرن الان خاتم و اتیه ی چیز بین ۵۰ تا ۶۰ بشه فکر کنم ک حالا یه مبلغم دکتر جدا میگیره . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
اطلس_آبی عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 6733 تهران خصوصی زایمان میکنم ولی دکتر گفته هر جی نرخه همون قدر بده من نمیدونم چقدره ب بیمارستان نه ها ب ... من پارسال ۱۵دادمامسال فکر کنم دیگه ۲۰،۲۵عهالبته من اورژانسی شدم و خطای پزشکی ۵میلیونشوگرفت
باهوششم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2327 نرخ ثابت که نداره من مرداد پنجاه تومن دادماینم بگم برگردم عقب طبیعی میارم چرا
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7427 بستگی به دکترش داره بعضی ها یه سکه تمام میگیرن ، دکتر من برا سزارین ۱۰ تومن میگرفت سکه ک خیلی زیاده اونم من ک اجباریم بیریچه من تو فکر ۱۰ نثم بودم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سهتفنگدار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1866 من سال ۹۱ دو میلیون دادم اون موقع خیلی بود راضی باش به رضای خدا