2777
2789
عنوان

به نظر شما من دیوونه هستم یا شوهرم

683 بازدید | 65 پست

هست ساله ازدواج کردم و یک پسر پنج ساله دارم

شوهرم منو آورده بالای سر مادرشوهر که زندگی کنم. تو این چند سال چند بار روی من دست بلند کرده. در حال حاضر هم چند ماهه بیکاره. بددهن هم هست بدون بد و بیراه گفتن به من بچه خانواده مردم و ... صبحش شب نمیشه.

محبتش به من و بچه دم به دم هست یک دم قربونت می‌ره نیم ساعت بعد فحشت میده

اما اهل رفیق و دود و خیانت هم نیست...

اون با این اخلاقهاش دیوونه هست یا من که با او ادامه میدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بیکار شده؟ از کجا خرج زندگیتون رو میاره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

هیچ‌کدوم کاملا دوتا فرد عاقل و سالم هستین هیچ‌کدوم دیوونه نیستین کنارهم خوشبخت باشید♥️

چند نفر میشناسم فقط یکی از این مشکلات رو شوهرشان داشته طلاق گرفتن من چند تا باهم داره باز زندگی میکنم اونم چه زندگی ای...

شما که چیزی از رفتار خودتون نگفتید فقط بدی های همسرتون رو گفتید

من به خاطر بددهنی هاش افسردگی گرم و دو سال قرص خوردم. من هی صبر به خرج میدم یهو فوران میکنم و خیلی عصبی میشم

چند نفر میشناسم فقط یکی از این مشکلات رو شوهرشان داشته طلاق گرفتن من چند تا باهم داره باز زندگی میکن ...

نه نه‌نه طلاق که اصلا......ببین ماهم این مشکلات داریم دقیقااا همینا ک گفتی منم مو ب مو دارمشون.باید زندگی کرد و طلاق و اوارگی خیلی بده و اینکه کسی حمایتت نکنه و‌لقمه های خودت و بچت بشماره....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد