2777
2789
عنوان

نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست
دکترتو عوض کن سز اجباری پولی نیست، من دوبار خواهرمم دوبار، با دکترای مختلف سز شدیم دستمزد جدا ندادیم

دیگ نمیتونم طی بارداریم این سومین دکترمه هر سه تاشونم میگرفتن الان همه میگیرن فکر کنم 

دو تا دکتر عوض کردم انقدر ک استرس داره دکتر تغییر دادن الانم رفتم پیش این خوشش نیمد گفت تا الان کجا بودی و. اینا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پنجشنبه سزارین کردم، بیمارستان خصوصی شیرازبیمارستان ۳۸دکتر ۶البته دکتر من فوق تخصص هست و استاد دانشگ ...

پس فکر میکنم بیه چیزی بین ۵ تا ۱۵ نرمالشه دیگ اونا ک داربالا این میگن خیلی بی انصافی باهاشون حساب شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فکر میکنم بیه چیزی بین ۵ تا ۱۵ نرمالشه دیگ اونا ک داربالا این میگن خیلی بی انصافی باهاشون حساب شد ...

بین ۵ تا ۱۰ مناسبه

هرچند دکتر من با من دوستانه برخورد کرد و همون ۶ رو هم بهم‌ پس داد.

واقعا این مولی که دکترها میگیرن حرومه

بین ۵ تا ۱۰ مناسبههرچند دکتر من با من دوستانه برخورد کرد و همون ۶ رو هم بهم‌ پس داد.واقعا این مولی ک ...

منم ده میدم پس

من چهار ماه پیش زایمان کردم دکتر متخصص پرسیدم گفت دستمزد ۱۵میگیرم

از فوق تخصص پرسیدم گفت بین۱۸تا۲۰

البته تو بیمارستان کسایی بودن ک بعضی دکترا ۱۲گرفته بودن فک کنم 

بستگی ب اینکه سزارین چندم هست هم داره فک کنم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

وا مگه نمیگی بچم بریچه؟بازم باید پول بدی؟ خوب تو مجبوری سزارین کنی

ببین وقتی مادر سزارین میکنه زایمان دومش دیگه حتما باید سزارین باشه مگر موارد استثنا که بخوان وی بک کنن

اما با این حال بازم برای زایمان دوم که حتما باید سزارین باشه زیرمیزی میگیرن

ببین وقتی مادر سزارین میکنه زایمان دومش دیگه حتما باید سزارین باشه مگر موارد استثنا که بخوان وی بک ک ...

منم زایمان دومم بود ازمن هیچی نگرفتن،البته بیمارستان دولتی رفتن

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

من چهار ماه پیش زایمان کردم دکتر متخصص پرسیدم گفت دستمزد ۱۵میگیرماز فوق تخصص پرسیدم گفت بین۱۸تا۲۰الب ...

من سزارین احباریم و اولیم 

پس ۱۰ ت بدم اوکی حالا باز ب منشیشم بگم خودش وقتی قیمت نداد گفت ببین نرخ چقدره دیگ فک کنم راضی باشه

آره ده خوبه زیادم هست. معمولا خودشون میگن از منشی بپرس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یعنی امسال بالا ۱۵ باید بدیم دکتر نگفت چقدر گفت ببین نرخ چقدره همونو بده من نمیدونم میترسم کم بدم مث ...

اسم دکترو سرچ کن یا از منشیش یجوری بپرس ولی واقعا زوره این پول