2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
با افتخار پرسپولیسی ام رو خوندم شعارشون ک عرعرتو شنیدم یونجه برات خریدم تورک خر من میگفتن توی گوشم پ ...

درسته ب شدتتت پرسپولیسیم ولی قرار نیس حرف زشتت به ترک هارو بپذیرم.رعایت کن لطفااا

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

درسته ب شدتتت پرسپولیسیم ولی قرار نیس حرف زشتت به ترک هارو بپذیرم.رعایت کن لطفااا

تو رعایت کن که تورکی و به نژادت پرسپولیسی ها توهین کردن ولی بازم طرفدارشی

ساتقین سان؟ 

تورکی خودت تیم داری

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بشدت پرسپولیس بودم منم بالشت زیر سرم لوگو پرسپولیس بود منم توی ورزشگاه عکس دارم با کیت پرسپولیس منم دیوانه وار عاشق پرسپولیس بودم اما به چه قیمتی؟

روزی ک به اصالتم توهین شد پرسپولیس برام مرد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

سنه آذربایجان بایرقین یوخاری آپاران تیراختور دی پیروزی دییر

تو رعایت کن که تورکی و به نژادت پرسپولیسی ها توهین کردن ولی بازم طرفدارشیساتقین سان؟ تورکی خودت تیم ...

عشق و خون خیلی متفاوتن از هم 

من به تیمم عشق می ورزمم و به خونمم ارزش قائلممم

کاریم با کسایی ک بی احترامیی میکنن ندارم تراکتوریا هم به پرسپولیساا کم فحشایی نمیدن

عشق این چیزا حالیش نیس من عاشق تیمم

و ربط تیمم و نژادم رو هم به شما نمیدونم

من ترک پرسپولیسم رو هردوش هم غیرت دارم و اجازه نمیدم به هیچکدومشون جلو من کوچکترین بی احترامیی بشه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

منم بشدت پرسپولیس بودم منم بالشت زیر سرم لوگو پرسپولیس بود منم توی ورزشگاه عکس دارم با کیت پرسپولیس ...

با توهین کسی هیچی کوچیک نمیشهه 

بعدشم توهین اول از سوی تراکتور شروع شد و ادامه یافت

عشق و خون خیلی متفاوتن از هم من به تیمم عشق می ورزمم و به خونمم ارزش قائلمممکاریم با کسایی ک بی احتر ...

منم مثل تو بودم

سونوندا اویانارسان 

به روی من گفتن تورک خر 

چرا متوجه نیستی اولاردان سنه تیم چیخماز اولاردان سنه یولداش چیخماز 

او فارس تیمی دی 

نیه بیلمیسن شعار مرگ بر تو..وریردیلر ورزشگاه دا

اینسان بی غیرت اولماز 

باخ منن پرسپولیسی چوخ سوئون یوخیدی آما او سویوش لردن سورا منه قوتاردی...

اویان باجیم اویان 

با توهین کسی هیچی کوچیک نمیشهه بعدشم توهین اول از سوی تراکتور شروع شد و ادامه یافت

سال 95،96 ده دربی ده کیملر شعار مرگ بر تورک وردی؟!

اوسسون منده سنین یاشیندیدم اوجور فیکرشردیم بیرگون اویانارسان اوز بایراقیوی تانیارسان

منم مثل تو بودمسونوندا اویانارسان به روی من گفتن تورک خر چرا متوجه نیستی اولاردان سنه تیم چیخماز اول ...

من عشق پرسپولیسی اورییمدع یاشادیراممم

هی نع دعسلر دع اوزلرینه یعتیشر،اوز فرهنگ لرین گورسعدیلر

منم دع ایشیم‌ یوخدو طرفدار ن دی منم عشقم پرسپولیسع دی ن طرفدارلارینا

استارتر تاپیکی باغلا من بو ساتقینین سوزلرین گورمییم 

بیر آدام نقدر بی غیرت اولار بیلر بیلسینه دیلر تورک خر گینه ده او تیمین دالیندا دورا

من عشق پرسپولیسی اورییمدع یاشادیرامممهی نع دعسلر دع اوزلرینه یعتیشر،اوز فرهنگ لرین گورسعدیلرمنم دع ا ...

کیک ساندیس توخوم عشقوئه...😂

سیزلر بیزیم آبریمیزی آپاریسیز

من عشق پرسپولیسی اورییمدع یاشادیرامممهی نع دعسلر دع اوزلرینه یعتیشر،اوز فرهنگ لرین گورسعدیلرمنم دع ا ...

سیز کیمین اجازه سینن منیم تاپیکیمده داوا سالیسیز 

تورک اوزامان تورکودی که غیرتی اولا اوز تیمینن دفاع الیه 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉'