2777
2789
عنوان

به کراشم گفتم بوس و بغل ممنوع تا زمان عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 56 پست
خب چیکار کنمخیلی دلم براش تنگ شده فقط اونو می بینم🫠میخوام برگرده ولی خب انگار بعدش زیاد بحث شد و رف ...

خوب ببین من دیت اولم بغل و بوس داشتیم الانم عاشق همیم یه جورایی این چیزا وابستگی میاره مهم اینکه دیگه شورشا در نیاریم مثلا خونه دیگه نه ..ولی الان که پارتنرت رفته نمیدونم والا نمیشه که پیام بدی دیگه فقط دعا بخون بزگزده خودش بزن بازشگت معشوق نی نی سایت اولین سرچ یه سری سوره نوشته بخون

یعنی حتی نذاریم بهمون دست بدن؟

خب از دست دادن شروع میشه

یه مرد با شخصیت محترم میدونه نباید اینکارو بکنه

یعنی تو این دنیا هیچ دوستی پاکی بین جنس مخالف نیست؟  

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببین من دیت اولم بغل و بوس داشتیم الانم عاشق همیم یه جورایی این چیزا وابستگی میاره مهم اینکه دیگ ...

کارم درست نبوده نه؟

اینجا از بس داستان های افرادی که دسمالی شدن توسط دوست پسرشون و اخرشون دوست پسرشون نگرفتشون شنیدم ترسیده بودم 

حالا بهش پیام میدم جوابم نمیده(چون من قبلا چن بار بهش توجه نکردم، البته بعضی مواقع هم خیلی نازشو می کشیدم)

بهش گفته بودم که با هم بریم بیرون و صحبت کنیم و بیشتر آشنا شیم

کارم درست نبوده نه؟اینجا از بس داستان های افرادی که دسمالی شدن توسط دوست پسرشون و اخرشون دوست پسرشون ...

نه کارت درست نبود میزاشتی یکم عاشقت شه بعد خط قرمزاتا میگفتی اونم قبول میکرد . میگم ما دیت اول خیلی بوس و بعل داشتیم اصلا این چیزا تعادلش وابستگی میاره. اینا هم که میگن دختر باید یه دست هم نده چند درصد کمش به نتیجه میزسن برا ازدواج. میگم تعادلش خوبه مثلا بری خونه اره از چشمم میفتی در حد خونه جالب نیست..وای چرا جواب نمیده پس . پس دیگه بهش پیام نده میدونم سخته ولی اون چیزی که گفتما سرچ کن ۷ روز بعد خودش پیام میده

یعنی بخاطر تماس فیزیکی بیخیال طرف میشن؟چه دلیل مسخره ای برای کات!خب گفتم بریم بیرون قرار بزاریم و صح ...

عزیز شما که نمیتونی برای بقیه قانون تعیین کنی

همونطور که بقیه نمیتونن برای شما تعیین کنن

رابطه فیزیکی بخشی از ارتباطه 

مگه این دو طرف به دلایل خاصی مدت زمان خاصی( هر دو) بخوان صرفه نظر کنن

اتفاقا دلیلش کاملا درست و منطقیه

نه کارت درست نبود میزاشتی یکم عاشقت شه بعد خط قرمزاتا میگفتی اونم قبول میکرد . میگم ما دیت اول خیلی ...

خب ما چن ماه صحبت کردیم و عاشق هم بودیم دیگ

ارتباطمون خوب بود ولی یکم دمدمی بودم اواسط رابطه

بهش پیام دادم که دلم براش تنگ شده و برگرده ولی نگفتم بوس و بغل باشه

کدوم رو تو نت بزنم؟ جواب گرفتن آیا؟

کارم درست نبوده نه؟اینجا از بس داستان های افرادی که دسمالی شدن توسط دوست پسرشون و اخرشون دوست پسرشون ...

مشکل شما میدونی چیه؟ درست و غلط زندگی خودتو نمیدونی

و میخوای براساس عقیده بقیه تعیینش کنی و این خیلی بده... 

عزیز شما که نمیتونی برای بقیه قانون تعیین کنیهمونطور که بقیه نمیتونن برای شما تعیین کننرابطه فیزیکی ...

خب الان چیکار کنم؟

دلم براش خیلی تنگ شده

بعدش بحث کردیم و رفت و دیگه جوابم نمیده

خب الان چیکار کنم؟دلم براش خیلی تنگ شدهبعدش بحث کردیم و رفت و دیگه جوابم نمیده

من کامل برات توضیح دادم چه بکنی

یعنی الان رضایت داری به چیزایی که میخواست حتی اگه ازدواجی نباشه؟! 

ببین نمیتونی بری تو رابطه دوستی بعد بگی دست نزن😐

حتی همون بوس و بغل هم کمه ولی حالا بعضیا تا همون حد پیش می‌ره

(کسایی که میخوان بیان بگن اشنایی برای ازدواج و این حرفا اولا چنین چیزی زیر نظر خانوادست و مدت زمان کوتاه)

خب ما چن ماه صحبت کردیم و عاشق هم بودیم دیگارتباطمون خوب بود ولی یکم دمدمی بودم اواسط رابطهبهش پیام ...

خوب آره از دور عاشق هم بودید درسته ولی خوب تو رابطه حضوری ببشتر معنا پیدا میکنه و واقعی تره. 

بزن بازگشت معشوق نی نی سات بعد میاد تجربه ای من از باگشت معشوق ۱۱ باز سوره ضحی و ۳۵ نور و شعری و اینا

من کامل برات توضیح دادم چه بکنییعنی الان رضایت داری به چیزایی که میخواست حتی اگه ازدواجی نباشه؟!

بله توضیح دادین

خب از کجا میدونین ازدواجیه یا نه

شما گفتین فقط یکم شل کن و در حد دست و بغل ارتباط داشته باشه 

ولی خب الان بحث کردیم و دیگه بهم توجه نمی کنه

ببین نمیتونی بری تو رابطه دوستی بعد بگی دست نزن😐حتی همون بوس و بغل هم کمه ولی حالا بعضیا تا همون حد ...

خب چیکار کنم الان؟

بحث کردیم و رفت

هیچ کس برام مثل اون نمیشه

بله توضیح دادینخب از کجا میدونین ازدواجیه یا نهشما گفتین فقط یکم شل کن و در حد دست و بغل ارتباط داشت ...

من ابدا  همچین چیزی نگفتم! کجا اینو گفتم؟! من نگفتم اگه برای نگه داشتنشه حتی دستشم نگیر؟! نگفتم به عقیده خودت رجوع کن؟ 

گفتم اگه همچین عقیده ای داری احتمال دوست پسر پیدا کردنت کمه همین

دختر جان هیچ کس اینو صدرصد نمیتونه بهت بگه

کاری رو انجام بده که چه اردواج بکنی چه نکنی از خودت آسوده خاطر باشی

خب چیکار کنم الان؟بحث کردیم و رفتهیچ کس برام مثل اون نمیشه

من نمیتونم به شما بگم چیکار کن که

کاری که به نظرت درسته رو انجام بده مهم نیست بقیه چی میگن

بوس و بغل و ارتباط فیزیکی و رابطه رو فقط مرد نیاز داره مگه؟اتفاقا دختر بیشتر دوست داره بغل بشه بوس بوسیش کنند که

ولی میتونم یه چیزی بگم

اگر با این تفکر میخوای بری که بوس و بغل باشه و بعد ازدواج کنیم و اگر ازدواج نشد کنید بیای اینجا بگی سواستفاده شده ازم چمیدونم کثیف شدم ال شدم بل شدم نکن