2777
2789
عنوان

داشتن پرده بکارت تو عقد 💖❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی میخواد تورا؟ مگ میشه عشق و کشش نباشه در رابطه! اگر ازش مطمئن نبودی چرا عقد کردی که اسمش داخل ...

چه ربطی داره 

تو عقدیم 

هر دو اصراری به رابطه ی کامل نداریم 

یعنی چی ؟ نظرت در مورد من چیه ؟

ببین عزیزم نظری درمورد شما ندارم

چون عموما تو فرهنگ ما خانوم باید حواسش باشه و چمیدونم خانم باید حیا داشته باشه و این حرفا اینکه یه زن نخواد رابطه داشته باشه خیلی مبنای سالمی و اینا نیست 

امااا تو مردا یه خورده فرق میکنه

شما عقد کردین یعنی موضوع محرم نامحرمی مطرح نیست

تو یه خونه هم زندگی میکنید یعنی باهم میخوابین با هم پامیشین و کلا باهم زندگی میکنید مراسم عروسی در واقع هیچ فرقی قرار نیست تو روتین زندگی شما بذاره صرفا یه مراسمه

اینکه همسرتون رابطه واژینال نمیخواد ازتون و هیچوقت هم نخواسته فقط یه بار بوده که سریع هم جمع شده شک برانگیز نیست؟

ببین عزیزم نظری درمورد شما ندارمچون عموما تو فرهنگ ما خانوم باید حواسش باشه و چمیدونم خانم باید حیا ...

چند بار خواست داخل بذاره ولی دید دردم میاد اصرار نکرد 

حرفش رو که میزنه و از بچه حرف میزنه 

حتما یه موقع که کسی حواسش نبوده کاری کردن

😂😂

مگه مرغ بودن ی لحظه کسی حواسش نباشه انجام بدن😂

نه عزیزم شرایطش پیش نیومد ازشون خبر دارم،،،  الان ازدواج کردن سر خونه زندگیشونن ولی خودشونم اینجوری راحتتر بودن البته همش 5 ماه عقد بودن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍