2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه برام مثل معجزه بود🥺بیایین بگم چطور حاجت گرفتم🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 76 پست
هیچ وقت اینو نگو،منم تو شرایط خیلییی بد بودم و هنوزم مشکلاتی دارم ولی زندگی خودش یه معجزه اس

معجزه ای در کار نیست پدرم ۳ ماه فوت شده من داغون شدم نمیخوام بدون پدرم زندگی کنم دلم میخواد بمیرم برم پیشش هیچی بهم نه آرامش میده نه لذت جز دوباره دیدنش واقعا ازین دنیا بیزارم دلم مردن میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه خودت توضیح بدی واسم؟ تو اینترنت میترسم درست راهنمایی نکنه

چشم...ببین یه آیه از قرآنه سوره انبیا آیه ۸۷ بود فکر کنم ،این داستان حضرت یونسه که تو شکم نهنگ گرفتار میشه اونجا میگه لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین،یعنی خدایا معبودی جز تو نیست منزهی تو براستی که من از ستمکاران بودم...در ادامه خدا میگه ندایش را اجابت کردیم و این چنین مومنین رو نجات میدیم🥺🥺

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

منم وقتی مشکلی پیش میاد ۴۰ بار در حالت سجده بعد از نماز ذکر یونسیه رو میخونم واقعا مثل آب رو آتیشه ...

قربون خدا برم من🥺🥺

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

خوشبحاااالت ک خونوادت تشویقت میکنن ب ازدواج من مادرم نمیذاره ازدواج کنم منم مث شماسابقه ازدواج دارم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

معجزه ای در کار نیست پدرم ۳ ماه فوت شده من داغون شدم نمیخوام بدون پدرم زندگی کنم دلم میخواد بمیرم بر ...

عزیزم بابت فوت پدرت متاسفم خدا رحمتش کنه...منم بابام سرطان داره😔فکر نکن همینجوری الکی دارم بدون اینکه درک کنم حرف و شعار میدم نه!...خدا واقعا بزرگه ازش معجزه ها دیدم...همه ی ما یه روز به دنیا اومدیم یه روزم باید بریم🙂

عزیزم بابت فوت پدرت متاسفم خدا رحمتش کنه...منم بابام سرطان داره😔فکر نکن همینجوری الکی دارم بدون این ...

انشالله به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنن ولی خب من هیچی آرومم نمیکنه خیلی دارم عذاب میکشم دوست دارم فقط سریع برم 

خوشبحاااالت ک خونوادت تشویقت میکنن ب ازدواج من مادرم نمیذاره ازدواج کنم منم مث شماسابقه ازدواج دارم

هر کی یه طور گرفتاره😅🤦‍♀️تو هم اگر میخوای امتحان کن انشالله که حاجت بگیری...من دلم پیش همسر سابقمه هر کی میاد خواستگاری ردش میکنم

انشالله به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنن ولی خب من هیچی آرومم نمیکنه خیلی دارم عذاب میکشم دوست دارم فقط ...

الهی آمین...همین چند روز پیش نزدیک بود بمیره دور از جونش🥺💔ولی خدا بزرگه...تو هم حق داری واسه دختر از پدر عزیز تر مگه داریم؟ولی زندگی همینه انشالله خدا به دلت صبر بده و روح پدر گرامیت هم شاد باشه با ناراحتی تو اونم عذاب میکشه ها🥺

چرا از همسرت جدا شدی

سر خریت خودم💔دخالت اطرافیان و یسری مشکلات دیگه

استاتر تو رو خدا هر وقت ذکر یونسیه یا هر چی خوندی دعام کن انشالله پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و اصلا آزارمون نده و خسیس و شکاک و بد اخلاق برامون نباشه😭

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭.