2777
2789

نمیدونم صدا دعوا تلویریون آهنگ

چطور خودتون کنترل میکنید و بی اهمیت میشید؟

من با یگم صدا عصبی میشمم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو آپارتمان هستیم حرف میزنن انگار تو خونه ما هست اما چون همه فامیلیم رعایت میکنیم

ولی باز صدا میاد

من برا بقیه صدا ها مشکلی ندارم حتی ساخت و سازی ک دارن میکنن 

اما ی همسایه اومده تو کوچه بچشون همش تو کوچس گریه داد قشنگ میره رو مخ  

منطقه خوبیم هستیماا چون اون ساختمون قدیمیه و آسانسور نداره حتما ارزون دادن ک اینا اومدن گرفتن مگه الان وقت بچه کوچه بودنه 😬

برام مهم نیست اونقدر

اپارتمان همینه دیگه

همسایه ما دستشویی هم میره ما میفهمیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عادیه گاهی که شب بیدارم و دیر میخوابم همین صدای همسایه که میاد احساس خوبی دارم

چطور حس خوب پیدا میکنی 

والا بخام برم بگم بهشون ک دعوا میشه بخاط. همون نمیگم مجبورم تحمل کنم چ کنم شعور ندارن ک 

ما همسایه بالاییمون بچهاش کمه خودشم شلوغ میکنه کلا بی شعورن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖