2777
2789

من نمیتونم برم بهش بگم که رومون تو روی هم باز بشه 

از من کوچیکتره و مشخصه ازم خوشش اومده 

ولی ۵ سال ازم کوچیکتره 

چیکار کنم؟ 

شهر کوچیکه نمیتونم برم تو خیابون که چرا دنبال منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن یه عدده ولی بیشعوری چی

اون دیگه از بی ذاتیشه

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

توهمی چیزی نزدی؟!

منم فک میکردم توهم زدم ولی با ماشین دیدمش من نزدیک میشدم چراغاش رو خاموش میکرد 

با موتور هم دیدمش 

من که سوار ماشین شدم دور زد رفت 

میتونی همون لحظه با پلیس تماس بگیری و بگی 

یا فردا رفتی سرکار دیر برو بگو رفتم آگاهی شکایت کردم یه ماشین تعقیب کرده میترسم 

تا اون بترسه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
منم فک میکردم توهم زدم ولی با ماشین دیدمش من نزدیک میشدم چراغاش رو خاموش میکرد با موتور هم دیدمش من ...

به مسعول قسمتتون بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

درکت میکنم کاملا

چون شهر کوچیکه نمیشه زیاد برخورد کرد باهاش

باهاش سرد رفتار کن و اگر بعدها پیشنهاد داد رد کن و بگو اگه مثلا بابام و داداشم بفهمن برات بد میشه و فلان 

یه جوری بترسونش 

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

خوب سر کار بگو فلانی چرا نعقیبم میکنی؟ خودتو بزنبه اون راه و سرد برخورد کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را