2777
2789
فکرمیکنم کل پول رو طی ۷یا۸مرحله

نمیدونم چرا بهتون اینجوری گفتن

به نظرم برین از همونجایی که دارن میسازن، یا کسایی که اون پروژه ثبت نام کردن یا ارگان مربوطه اون شهر بپرسید از همه چیز بهتره

ما برای اطراف مشهد ثبت نام کردیم 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارفسنجانیم،به نظرتون فایده داره ادامه بدیم ثبت نام رو

ماکه امیدواریم انشاءالله موقعی که گفتم تحویل بدن

به ما گفتن تا آخر 405تحویل میدن

باز هم اگه میتونید از همون شهرستان خودتون بپرسید بهتره 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

سلام شما تاچه مرحله پیش رفتین چندقسط دادین براما پیامک ۱۰۰تومنی اومده

4مرحله 40 تومانی واریز کردیم. شش ماهی هست درخواست واریز نیومده. ولی خونه ها بازدید کردیم در حال ساخته یعنی مشغولن

آها ب سلامتی مرحله ی اسکلت بندی هستن؟

پا به پای هم دارن میسازن

اسکلت بندی میکنن گروه بعدی میان سفت کاری گروه بعدی نازک کاری و گروه اول هم به اسکلت بندی واحد های بعدی ادامه میدن. 

یعنی تقریبا حدود 15،20 واحد تکمیل همینجوری دارن میرن جلو. 

نمیدونم چرا بهتون اینجوری گفتنبه نظرم برین از همونجایی که دارن میسازن، یا کسایی که اون پروژه ثبت نام ...

سلام منم مشهدم 

شما برای کجا ثبت نام کردین؟

ما برای ملک آباد 

فکر میکنین کی تحویل بدن؟

سلام منم مشهدم شما برای کجا ثبت نام کردین؟ما برای ملک آباد فکر میکنین کی تحویل بدن؟

اهه شما ملک ابادین

ما نه اونجا نیستیم

نرفتید بازدید؟منکه چند وقت پیش رد میشدم میگفتن همین خونه هاست نهضت ملی مسکن ملک اباد

دو طبقه بودن. درسته؟ 

زیر نظر کجاست؟ برید از همونجا بپرسید

سلام منم مشهدم شما برای کجا ثبت نام کردین؟ما برای ملک آباد فکر میکنین کی تحویل بدن؟

چقدر تا الان دادید؟ ما 580 دادیم. دوتا واریزی اخر 100 میلیونی گرفتن 

گفتن تا 700 باید تکمیل وجه کنیم. وام هم گرفتن خرج کردن از بانک مسکن

اهه شما ملک ابادینما نه اونجا نیستیمنرفتید بازدید؟منکه چند وقت پیش رد میشدم میگفتن همین خونه هاست نه ...

نه نرفتم ببینم 

همسرم می‌ره 

خونه هاش آره دوطبقه هست،قشنگ بودن ؟! چند متری هستن؟

نه نرفتم ببینم همسرم می‌ره خونه هاش آره دوطبقه هست،قشنگ بودن ؟! چند متری هستن؟

من داخلشونو ندیدم. فقط گذری دیدم عزیزم