برای من فرق نمیکرد ،همسرم دختر دوست داشتن چون خودشون خواهر ندارن ، اولی پسر شد ، دومی دختر
ولی سر فرزند دومم واقعا هر دو از خدا دختر میخواستیم و حتی یک سری نکات رو رعایت کردم که دختر باردار بشم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دوست داشتم دوتا دختر داشته باشم به لطف خدا همونم شد هم برای من همدم هستن هم هوای همدیگه رو دارن .دخترم بزرگم ۱۷ کوچک ۱۴ سالشه میشه گفت تنها رفیقام هستن همه جا همراهم ان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نديدم كسي بكه اي واي دختر نداره ولي تا دلتون بخواد ديدم ميكن پسر نمياري؟ كاش به اين درك برسن دختر ...
اقوام ما و همسرم برای کسی که دختر نداشته باشه واقعا دلسوزی میکنن و زیاد میگن مثلا طفلی دختر نداره ...
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
سلام مامانای عزیز با اجازه استاتر عزیز خواستم یه برنامه خیلی خوب برای بچه ها تو بازار معرفی کنم برنامه بازی درمانی خیلی عالیه برای تقویت ذهن و هوش بچه ها هم برای بچه هایی که مشکل عدم تمرکز دارن
دخترای الانم بازمان ماواقعاقابل قیاس نیستن و بغیر این داماد بد خیلی بدتر ازعروس بده!!!تو این همین نی نی سایت کم ندیدیم خانمایی که همسراشون چ بلایی سرخانوادهاشون نیاورده!!!
دلیلش یکی اینکه میدیدم اطرافیانم اونایی که پسرشون بزرگتره خیلیییی به خواهر کوچکترش زور میگه و خواهره اکثرا مظلوم بار میاد.ولی دختر که بزرگتر باشه بیشتر به برادر کوچکترش محبت میکنه تا زورگویی.
دلیل بعدی اینکه دوست داشتم در آینده دخترم بزرگتر از عروسم باشه یا مثلا وقتی عروسم میاد دخترم زودتر عروس شده باشه.