2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز که باباش پیدا نشده ولیدختر دوست دارم

چون دختر همدم و کمک دست آدمه

اوایل هم حوصلم بیشتره نازشو میکشم بعدیش هم یه دختر دیگه که دختر اولم تنها نمونه بعدشم یه پسر که حس مامانم و مامانجونم و زنعمو و عمم رو درک کنم که چرا انقدر پسراشون رو دوست دارن.🤣🤣🤣

مثل اینکه تو این دنیا دیگه کسی دختر نمیخاد

چه ربطی داره 

سلیقه هست 

خیلی هام دختر دوس دارنربطی به این نداره چون زن هستیم نباید بچه پسر دوست داشته باشیم 

یه کاربر گفته خوبه زنید و این همه پسر دوس دارید

مگه چون زنیم نباید بچه پسر دوست داشته باشیم 

واقعا فكر ميكني دخترت كه متعلق به نسل بعدي هست حامي مذكر ميخواد؟ فكر نكنم عزيزم!🌼

برا چی حامی نخواد 

یه برادر خوب انشالله گیرش میاد و عاشقانه حامی خواهرش میشه 

یعنی چون دخترا این فمنیستا بابا کردن این چیزارو که به حمایت نیاز نداریم خوووبه؟؟

خواهر برادر باید پشت هم باشن

چه ربطی داره سلیقه هست خیلی هام دختر دوس دارنربطی به این نداره چون زن هستیم نباید بچه پسر دوست داشته ...

خانم من نكفتم پسر دوست نداشته باشيدولي اينهمه جمعيت اكثرا و تقريبا همه پسر دوستن عجيبه. كلا ايرانيها فكر ميكنن پسر جيه

خانم من نكفتم پسر دوست نداشته باشيدولي اينهمه جمعيت اكثرا و تقريبا همه پسر دوستن عجيبه. كلا ايرانيها ...

اتفاقا ایرانیا کلا عیبن

الان باب کردن که ای دختر دوس یاشید و پسر هرکی داره میگن ای طفلی دختر نداره 

هیییچ فرقی بین دختر و پسر نیست 

و بچه چه پسر چه دختر خوبش خووبه 

اتفاقا ایرانیا کلا عیبنالان باب کردن که ای دختر دوس یاشید و پسر هرکی داره میگن ای طفلی دختر نداره هی ...

من نديدم كسي بكه اي واي دختر نداره ولي تا دلتون بخواد ديدم ميكن پسر نمياري؟ كاش به اين درك برسن دختر پسر به قول شما خوبش خوبه وكرنه اينهمه دزد و قاتل و متجاوز كه مادرشون خوشحال بوده پسر دار شده جنسيت مهم نيست تربيت مهمتره