2777
2789

من هنوز بچه ندارم و اقدامم اما شوهرم میگ فقط پسر من خودم عاشق دخترم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا ارزوم بود دوتا دختر داشته باشم و خدا این لطفو بهم کرد . همیشه حس میکردم من روحیه مامان پسر بودن رو ندارم . به نظرم مامان پسر بودن خیلی چالش مهم و حساسیه همون طور که بابای دختر بودن حساس و مهمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختریه روز بهترین رفیقم میشه...بله همون که میخواستم شد

خدا حفظش کنه 

خوشبحالت منم خیلی دوست دارم بچم دختر بشه اما ب دلم افتاده پسره

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

اولی رو دوس داشتم پسر باشه دختر شد، دومی دوس داشتم دختر باشه که با اولی با هم باشن پسر شد .

ولی بازم شکر میکنم .

اولی پسر باشه بخوای دومی رو بیاری خیلی اولی اذیت نمیشه و حسادت زیاد نمیکنن یا حداقل تحت تاثیر زیاد قرار نمی‌گیرند ولی دخترا احساساتی تر هستن و بیشتر اذیت میشن .الان دخترم ۱۳ سالشه هنوز ناراحته و میگه چرا آوردی و همش با داداشش دعوا میکنه .اصلا اون بیچاره جرات نمیکنه بهش نزدیک بشه .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ماشالله همه پسر دوست.بيجاره دخترها. حداقل پسردار شديد خوب تربيتش كنيد بعدها دختر مردم رو بازي نده فق ...

برام جالب شد هیچکی دختر نخواسته😑🥲

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

من مجردی حتی تا اوایل ازدواج واقعا عاشق پسر بچه ها بودم

چون برادر نداشتم انگار حس خلا داشتم و متاسفانه مادرم چون پسر نداشت مادرشوهرش خیلی اذیتش کرد خیلی خیلی زیاد

بعد وقتی من تازه عروس بودم دور و برم پسر بچه خیلی زیاد شد از سال ۹۴ تا الان توی فامیلامون همه پسر بودن فقط یدونه دختر بود

دیگه ببخشید هر کی حامله بود میگفت بچم پسره دیگه هیچکس ذوق نداشت و انگار همه ضد حال خورده بودن انقدر پسر زیاد شده بود حسرت به دختر با دامن کوتاه گل گلی به دل همه مونده بود

دیگه من که خودم عاشق پسر بودم خداوکیلی حالم از پسر بهم میخورد🤣🤣🤣🤣 خلاصه من حامله شدم همه دست به دعا که دختر باشه ولی به خواست خدا پسر دارم و یک تار موشو با هیچ بچه ای عوض نمیکنم

ولی الان بعد گذشت ۵ سال بازم همون انتخابم پسره ، چون میبینم دخترامون چقدر اذیت میشن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خدا حفظش کنه خوشبحالت منم خیلی دوست دارم بچم دختر بشه اما ب دلم افتاده پسره

مرسی

خدا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه گلم‌

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...