2777
2789
عنوان

به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوست‌پسر یا دوست‌دخترش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم بهش بفهمونم ک کارش درست نیست 

چون خودمم اونجوری نبودم دوس پسر داشته باشم 

حمایت و اینا هم نمیکنم از کارش و مخالفتم رو بهش میگم 

خوشم نمیاد از مامانایی ک دختر 15 سالشون رل داره تازه ازش حمایتم میکنن 

اینا جز خانواده های بی بند و بار حساب میشن ن روشن فکر

البته اگر سنش 25 ب بالا باشه مشکلی نیس 

تو سن کم باشه مانع میشم سن مناسب خودش مشکلی نداره

به نظرت چه سنی مناسب شروع دوستیه؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خب من چارچوب رو بهش گفتم. اونم میدونه ک این کار تو حدی که باید رعایت کنه نیست. حتما کمکش میکنم ک این ...

یعنی به نظرتون ازدواج فرزندتون باید لزومن به روش سنتی باشه؟

یا اگر‌ فرزندتون با جنس مخالف آشنا بشه و به شما معرفی‌ش کنه و بعد باهاش بخواد ازدواج کنه اوکی نیست براتون؟ نمی پذیرید؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

پسرام ۹ و ۱۰ سالشونه از دخترا فراری هستن فعلا🤐🤣میگن ما هیچوقت زن نمی‌گیریمولی اگه یه روز این اتفاق ...

دوتا بچه شیر به شیره داشتی خیلی سخت بود ؟

الان که بزرگ شدن راحتی یا سختتر شده، من باردارم تصمیم داشتم بلافاصله باز بچه دار بشم و دیگه اقدام نکنم،بنظرت خوبه یا فاصلع سه چهار سال بهتره 

به نظرت چه سنی مناسب شروع دوستیه؟

سنی که به بلوغ فکری رسیده باشه ... این برای هرکس متفاوته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بهش میگم دل نبنده درسته نیاز داری که با یکی غیر همجنس خودت ارتباط بگیری اما روی خودت تمرکز کن و سعی ...

👌👌👌

چه‌طوری این رو به فرزندت می‌گی؟در کنارش آموزش های ایمنی و سلامتیِ لازم رو هم می‌دی؟

من از بچگی به دخترم رابطه رو آموزش میدم چه فیزیکیشو چه دوستانه‌اش رو، به پسرمم اون حدودا بهش آموزش میدم بسته به اینکه با شوهرم راحت تره یا خودم...

به این چرت و پرتا که میگن بلوغ زودرس هم اصلا باور ندارم مگه چیزای خیلی ناجور و مستهجن باشه مثل (فیلم‌های پورنوگرافی، مریضی‌های جنسی و...)

در کل چیزای پایه رو بهش آموزش میدم که بدونه و نه خیلی زیاد!

آره بابا اتفاقا تجربه نشون داده پسری که میگه زن نمی‌گیرم زودتر هم میگیره 🤣

😂😂😂

یعنی به نظرتون ازدواج فرزندتون باید لزومن به روش سنتی باشه؟یا اگر‌ فرزندتون با جنس مخالف آشنا بشه و ...

شما گفتی دوست پسر یعنی یه رابطه دوستانه بدون هیچ تعهد و هدفی

آشنایی و اینا فرق داره و توی سن و شرایط خودش اصلا اسمش دوستی نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به عنوان مادر یه دخترخانم میپرسم هدف رابطه تون چیه؟

اگر ازدواج بود که باید بیاد خواستگاری تا باهاش آشنا بشیم

اگر تفریحی بود که براش توضیح میدم این رابطه چیزی جز بدبختی نمیاره و منصرفش میکنم 

با افتخار چادری ام