به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوستپسر یا دوستدخترش رو بهتون معرفی کنه،
چه عکسالعملی نشون میدید؟
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️
تو دلم ناراحت میشم اگه زیر ۱۸ ساله ولی واکنش تند نشون نمیدم که مخفی نکنه سعی می کنم راهنماییش کنم، اگه بالای ۲۰ سال باشه و طرف هم آدم حسابی باشه براش خوشحال میشم و پایه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی میکنم با روانشناس صحبت کنم در این موارد تا بهترین ری اکشن رو داشته باشم...درکل خودم با دوستی زیر ...
مراجعه به روانشناس از بهترين راه هاست 👌
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️
ببین اون بهت اعتماد کرده و روابط بهتره بین چهارچوب بره جلو و خودتون هم زیر نظر داشته باشین همه چیز ر ...
موافقم 👌
میگم حتما یه قرار بذاریم و با پدرش پسر یا دختر رو ببینیم
حمایتش میکنم شدید
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
پسرام ۹ و ۱۰ سالشونه از دخترا فراری هستن فعلا🤐🤣میگن ما هیچوقت زن نمیگیریمولی اگه یه روز این اتفاق ...
ای جانم 😍
مامان من خوب برخورد کرد تازه مامان من واسه دهه سی بود
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بنظر من واکنش نشون نده بذار هر حرفی رو بهت بگه بهتر از اینکه از دهن بقیه بشنوی اون موقع سوزش بیشتره ، میتونی راحت باهاش صحبت کتی از در دوستی وارد بشی فقط حرفاشو به تو بگه از بیرون از خونه کسی خبر نداشته باشه خواستین بهم بزنین یا ادامه بدین کسی هم مطلع نمیشه
بستگی ب سنش داره باهاش همراهی میکنم حسش رو به رسمیت میشناسم تا منو در جریان احساسش قرار بده حد رابطه ...
👌👌