2777
2789
عنوان

به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوست‌پسر یا دوست‌دخترش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 95 پست
من مادر نیستم اما بچه هم نیستم نمیدونم عکس العمل درست چیه چون بستگی داره ب سن دختر شما ب رفتارش ب او ...

البته پسر من هنوز کودکه

این سوال رو کلی پرسیدم تا نظرات مختلف رو بدونم

بله واقعن یکی از بهترین کارها مشورت گرفتن از روانشناسه 👌👌

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

چه سنی هست بالای سی خوشحال هم میشم به سوی ازدواج بالای بیست دروغی بنام ازدواج

دوستی چه طور؟ 

شروع دوستی اغلب زیر سی سالگیه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتما سن فرزندم و اون پسر یا دختر مقابل درنظر میگیرم 

واکنشم به این بستگی داره 

اگر کم سن و سال باشن و معرفی کنن صددرصد برخودم خیلی بد خواهد بود 

و حتما هم از هم جداشون میکنم دوستی و ازدواج تو سن پایین فقط حروم کردن آینده هست تو اون زمان باید بفکر هدف و کار باشن 

اگر نه کم سن و سال نباشن برخورد معمولی میکنم و اطلاعات اون طرف مقابل میگیریم و بعد درموردش تحقیق میکنم بدونم چجور آدمی و سعی میکنم بیشتر طرف ببینم تا بشناسم اگر بدردنخور باش حتما با دلیل به بچه خودم میگم 

به نظرم هر چیزی موقعی داره 

ارتباط دختر و پسر برای آشنایی و به قصد ازدواج سن مناسب خودش رو داره 

حتی روان‌شناس‌ها هم نظرشون اینه که ارتباط بیشتر از ۶ ماه وابستگی میاره و ارتباط بیشتر از ۶ ماه  اونم به قصد آشنایی درست نیست و مخصوصا برای دختر خانمها که زود وابسته میشن و در صورت وابسته شدن هم چشمهاشون رو روی عیبهای طرف مقابل میبندن و فقط با احساس تصمیم میگیرن 

بچه چندساله باشه؟؟؟دختر یا پسرم

ما به عنوان والد در شرایط فعلی نمی‌تونیم سن دوستی رو برای فرزندان‌مون تعیین کنیم احتمالن. 

ولی فرضن در سن ۲۱ سالگی پسر یا دختر تون با دختر یا پسر دیگه ای دوست بشه به شما معرفی کنه و ۵ سال بعد بخوان با هم ازدواج کنن.

اگر پسرم تو سن ازدواج باشه و این کارو بکنه خوبه میرم براش خاستگاری البته اگر طرف شرایطش با ما بخونه ...

شاید اون موقع نخواد برید خواستگاری

صرفن دوست دخترش رو بهتون معرفی کنه 

دوتا بچه شیر به شیره داشتی خیلی سخت بود ؟الان که بزرگ شدن راحتی یا سختتر شده، من باردارم تصمیم داشتم ...

اتفاقا صبح تو یه تاپیک دیگه صحبتش بود 

بچه ی دوم من ناخواسته شد 

همیشه خداروشکر میکنم که دومی رو خدا خودش داد و منو تو عمل انجام شده گذاشت وگرنه من عمرا جرئت نداشتم حتی بهش فکر کنم 

دوسال اول سخت بود نگهداریشون مخصوصا که سن خودم ۱۸ سال بود و تنها هم بودم از ده روزگی بچه هام 

الان خداروشکر سختیش کمتره با هم بزرگ شدن درسته بازم سختی داره مثلا واسه درساشون کارم بیشتره،یا دعوا میکنن گاهی وقتا،ولی باز خداروشکر،صبحا هردو مدرسن ظهر میان بازی و درس و شب هم ۱۰ و نیم خوابن دیگه 

حالا خیلیا میگن وارد نوجوونی بشن خیلی سخته کارت ولی خب اونم میگذره 

در کل درسته چندسال اول یکم اذیت شدم ولی اطرافیانم دیدم کسی بوده که بچه ی اولش تازه رفته مدرسه و دومی بدنیا اومده اون بنظر من خیلی سخت تره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چندسالگی؟مهم اینه

توی شرایط فعلی اجتماعی نمی‌شه واقعن سن دقیق برای دوستی پسر و دختر تعیین کرد.

مثلن من به عنوان مادر به نظرم دوستی با جنس مخالف بهتره برای بعد از ۱۸ سالگی باشه.

مادر نشدم هنوز اما برای داداشام مادر بودم کلی😂خیلی خوشحال میشم که بهم گفته میفهمم چه قدر فضا رو امن ...

چه طرز فکر زیبایی

من مجردم

ولی اگر مادر باشم و بچم بخواد دوست دختر یا دوست پسرش رو بهم معرفی کنه و دربارش بهم بگه 

اولاً خوشحال میشم که انقدر بچم با من راحت بوده که این مسئله رو باهام درمیان گذاشته 

دوماً سعی می‌کنم راهنماییش کنم و در مورد اون فرد هم بیشتر بدونم که آدم خوبی باشه 

چون برام مهم خواهد بود که بچم با کی باشه 

برخوردم خیلی‌ به سنش هم بستگی داره( الیته در هر حال برخورد بدی نخواهم داشت و فقط راهنمایی میکنم)

این کاربری دومم هست 

مامان من خوب برخورد کرد تازه مامان من واسه دهه سی بود

می تونم شما در چه سنی دوست پسرتون رو بهشون معرفی کردید؟

توی شرایط فعلی اجتماعی نمی‌شه واقعن سن دقیق برای دوستی پسر و دختر تعیین کرد.مثلن من به عنوان مادر به ...

اگه تو سن ازدواج باشن حمایت میکنم

اگه تو سن پایین باشه اجازه نمی‌دم و مشاوره میبرم چون آسیب میبینن