2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 157 پست
من طبیعی بودمیه جیق هم نزدم بعد زایمانمم رفتم تو حیاط بیمارستان با شوهرم خوراکی خوردیم

خوشبحالت که انقد خوش زایمان بودی 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

اصلا چرا زنها باید این رنج بارداری و حاملگی رو به خودشون بدن؟؟؟؟یکمی فکر کنید.البته منظورم کسی نیست ...

بخاطر حس زیبای مادر شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نری طبیعیا 

سزارین شیک و مجلسی میخوابی رو تخت نیم ساعت بعد بچه بغلته دردتم قابل تحمله 

نه جیغ و دادتو کسی میشنوه نه اونجاتو کسی میبینه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

ببخشید ازتون یه سوال داشتم من نزدیک ۶ هفتس باردارم پاهام بدجوری درد میکنه هیچ کسو ندارم ازش راهنمایی ...

به دکترت مراجعه کن بهت مکمل کلسیم منیزیم ترکیبی و ویتامین دی۳ دوز۲۰۰۰میده خوب میشی منمهمنجوری بودم احساس میکردم ماهیچه هام کوتاه شدن از درد نمیتونستم راه برم

اصلا نری طبیعیا سزارین شیک و مجلسی میخوابی رو تخت نیم ساعت بعد بچه بغلته دردتم قابل تحمله نه جیغ و د ...

خیلی بد میگن از سزارین 😔😔😔 درد بعدش خیلی وحشتناکه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیشه که بچه واقعا لذت داره

لذتش برا شما.منکه عمرا زیر بار نمیرم.الانم که هوش مصنوعی خدا میدونه میخواد چی به سر زمین بیاره.دیگه احتیاجی به انسان نیست.یه تعداد کمی که سرمایه داران کلان جهانین فقط مینونن زندگی کنن.صبر کن هنوز زوده بفهمین

خیلی بد میگن از سزارین 😔😔😔 درد بعدش خیلی وحشتناکه؟

تا جایی که دیدم همه راضی بودم دردش در برابر طبیعی هیچه همون درد کمم با پمپ درد کنترل میشه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

چه حس زیبایی ؟؟؟؟؟همش رنج و بدبختیه.کوچیک که باشن تازه اولشه

اولش که باردار بودم من مثل تو بودم قبلش که کلا از بچها متنفر بودم حتی میخواستم سقطش کنم اما نکردم این کارو.. باورت میشه الان ندیده عاشقشم خیلی حس عجیبیه با همه اذیتاش واقعا لذت بخشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40