2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 155 پست
دولتی عزیزم

عزیزم زایمان کلا سخته 

حالا یه چی بهت بگم

من سه بار سز شدم دفعه آخر توی زایشگاه بستری بودم اتاق بغلیم یه دختر کم سن بسیاااار لاغر اومده بود بزاد یه جیغ آروم کشید بعد صدای گریه بچه اومد که من باورم نمیشد زاییده

رفتم دیدم بچه ش بغلشه داره سعی میکنه شیرش بده مامانشم موهاشو بافته دو طرفه اصلا سخت نبود براش 

بسته به بدنت داره عزیزم

مامان منم دولتی سزارین کرد فقط نکشتنش بعد چندسالم بخاطر همون زایمانش که اینقدر اذیتش کردن مجبور شد ر ...

خیلیا رحم رو برمیدارن ربطی نداره به نوع زایمان و اینکه کجا زایمان کنی اتفاقا من دومی رو سزارین شدم بازم تو همون بیمارستان و مشکلیم ندارم مادرم خواهرشوهرام و خیلیای دیگه هم همین کارو کردن و مشکلی ندارن دوستم اصلا بچه نداره و رحمشو دراورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه با چه ازمایش و سونوگرافی در مورد تحمل داشتن یا نداشتن رحم میشه تحقیق کرد؟؟؟

از لحاظ آمادگی جسمانی و روحی 

تحمل درد 

دوره نقاهت بیماری های قبلی جون داشتن یا نداشتن 

نه تحمل داشتن یا نداشتن رحم 

بیمارستان تامین اجتماعی زایمان طبیعی کردم و بسیار راضیم چرا مردمو میترسونی.

نمیدونم عزیزم..شاید بستگی به بدن هم داشته باشه ولی یکی از اقوام که دولتی بود خاطره خوبی نداشت..من تجربمو گفتم

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈