2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش که باردار بودم من مثل تو بودم قبلش که کلا از بچها متنفر بودم حتی میخواستم سقطش کنم اما نکردم ای ...

سقط؟؟؟؟؟اصلااااا کار درستی نیست .بچه وقتی تشکیل شد دیگه قتله عمده بخای سقط کنی.من منظورم از اول و ابتدا بود ک آدم نذاره حامله بشه

تا جایی که دیدم همه راضی بودم دردش در برابر طبیعی هیچه همون درد کمم با پمپ درد کنترل میشه

پمپ درد تو زایمان سزارین هم میشه استفاده کرد؟ 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

مرگو به چشم دیدم موقع زایمانم

طبیعی؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

اصلا چرا زنها باید این رنج بارداری و حاملگی رو به خودشون بدن؟؟؟؟یکمی فکر کنید.البته منظورم کسی نیست ...

بله دقیقا ما خودآزاری داریم مرض داریم دیگه مرد هم راست راست برای خودش میچرخه تازه باید هزارتا کارانجام بدیم نکنه نره خرازما بدش بیاد.نکنه گشادشده بره سراغ یکی دیگه ..من اعصاب ندارم شوهرمو تیکه پاره میکنم..وقتی پسرم دنیا اومد نصف بیشتر شوهرم نگه داشت خونروتمیزکرد ...خودشم میدونه من سلیطه ام ..برامم مهم نیست بره صدتا زن بگیره ..بهشم گفتم تومن موندی عرضه نداری یکی دیگه رو بکنی توپاچت ..بهشم گفتم ازین غلطا کنی آتیشش میزنم .میدونه چه سگی ام انجامم میدم..حالا میترسه ..پاهاشواندازه گلیمش درازمیکنه ..تازه پاهاشو بیشترهم جمع میکنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بیمارستان تامین اجتماعی زایمان طبیعی کردم و بسیار راضیم چرا مردمو میترسونی.

مامان منم دولتی سزارین کرد فقط نکشتنش بعد چندسالم بخاطر همون زایمانش که اینقدر اذیتش کردن مجبور شد رحمشو برداره 

💍❤️

سقط؟؟؟؟؟اصلااااا کار درستی نیست .بچه وقتی تشکیل شد دیگه قتله عمده بخای سقط کنی.من منظورم از اول و اب ...

منم اصلا بچه نمیخواستم با جلوگیری حامله شدم منظورم اینکه بیزار بودم از بچه انقد گریه کردم با وجود اینکه بچه اولم بود اصلا نمیخواستم ان الان... 

میمیرم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خصوصی و دولتی بودن تو زایمان طبیعی خیلی فرقی نمی‌کنه من خصوصی بودم، فقط به خاطر اپیدورال و اینکه مید ...

خیلی فرق داره مامان من دولتی سزارین کرد کلی بلاسرش آوردن هرکیو دیدم دولتی زایمان می‌کنه یک بلایی سرش میارن ولی خواهرم خصوصی سزارین کرد  خیلیی خوب بود

💍❤️