2777
2789

۸ ساله عقد کردیم ۶ ساله ازدواج..یه بچه ۴ ساله دارم ...شوهرم زمانی که باهم دوست بودیم بشدت خوب بود دست دلباز با محبت ..تا من جواب مثبت دادم از این رو به اون رو شد ..ولی مثل الان نبود ..زمان عقد و بعد عروسی و قبل بچه دار شدن من خسیس بود اما اخلاق اینجوری نداشت مثل الان ...بچه دار که شدیم خیلی ازم دور شد خیلی اخلاقش تعقیر کرد ...روز به روز داره بدتر میشه اصلا نمی‌دونم دلیلش چیه خود به خود قهر می‌کنه بدون دلیل اصلا یادم نمیاد آخرین بار چندسال پیش اومده منو بغل کرده ( بجز رابطه منظورمه) اصلا یادم نیست چندسال پیش بهم گفته دوست دارم! اصلا تا حالا نشده بیاد رو مبل کنارم بشینه ! تعریف اصلا نمیکنه ...در ماه کلا سه چهار بار رابطه داریم اونم قهره یکی دوهفته قهره بعد برای رابطه آشتی می‌کنه دوباره قهر و عصبی .و.حالم از خودم بهم میخوره مگه یک زن چی میخواد از زندگی؟؟؟ نه پول داره نه قیافه داره نه اخلاق داره صفر صفر صفر 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود شیفته هم هست همش ازم عیب میگیره ...دیشب از سرکار اومد بغلش کنم بوسش کردم قربون صدقش رفتم اصلا انگار نه انگار 😔😔😔انقد حالم بده میگم کاش میدونستم میشد گناه نبود خیانت نبود من میرفتم یا یک مرد دیگه خسته شدم هیچکس نمی‌فهمه من تو چه جهنمی هستم 

دیشب قهر بود بدون دلیل مثل همیشه صبح هم که خواست بره سرکار بدون خداحافظی و حرف زدن رفت

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان اعصابت خورده. حتما خوبی هم داره😊منم تو ناراحتی اینجوری میشم

نداره واقعا نداره من حتی بغد چندسال تحمل به مادرم گفتم باهاش کلی حرف زد بی فایده ب خانواده خودشم گفتن بهش گفتن بی فایده 

اگ دوس داری درموردش جدی فکر کنفقط دوستان مواظب باشید ن نفرینی داشته باشین ن فحاشی و توهینی ب همسرشون

درمورد چی

با توجه به خط اخر اگه بچه نداشتی صددرصد باید جدا میشدی چون حیف عمر اماااااا بچه .....

اصلا جوونی نکردم من...بچگی هم نکردم همش یا دست پدرم و خانوادم تباه شد حالام که دست شوهرم دلم برای خودم خیلی میسوزه خیلی 

برید پیش مشاور

نمیاد که میگه من مشکلی ندارم ..

عزیز دلم

بلاخره ک این همون ادمیه ک باهاش دوست بودی و انتخابش کردی..

نمیشه ک الکی قهر باشه

حتما دلیلی داره

الان فشار اقتصادی خیلی زیاده

اعصاب خوردی بیرون خیلی زیاده

باهعش گفت گو کن

ببین دردش چیه 

اگر منطقی بود ک خب سعی کن کمکش کنی

منطقی نبود دیگه باید بیینی چگالی از دستتت برمیاد

💕

میگی سرم درد میکنه 

میگن جداشو

میگی واای دستم میگن جداشو

فکر کردین مردای دیگه گلن شوهرای شما خاررر؟؟

اسی تو حق داری یعنی تمام حق با توعه من خودم ی خانم هستم نیاز عاطفی ما بیشتر برامون مهمه تا جنسی البته ک جنسیم مهمه اما عاطفی نباشه پژمرده میشیم

اماا جدایی راه حل نیست باید از مشاوره کمک بگیری 

مثلا من جات بود ب تخمک چپم حواله میکردم 

بی محلی کرد بی محلی میکردم 

اصلاا سمتش نمیرفتم اما میومد با حال خوب صحبت میکردم ب ردمم نمیوردم ک دو هفته ست قهره

و اینکه انقدر سرخودمو گرم میکردم ک اون حس کنه بدون اون من حالم خوبه و حالم وابسته ب حال اون نیست

اصلا جوونی نکردم من...بچگی هم نکردم همش یا دست پدرم و خانوادم تباه شد حالام که دست شوهرم دلم برای خو ...

کسایی که خانواده خوبی ندارن بیشتر اوقات  ازدواجشونم خیلی ساده خراب میشه چون انتخاب بلد نیستن فقط میخوان فرار کنن 

هرکس یه مدل چالش داره اینم چالش های زندگی شماست دیگه باید بپذیری و سعی کنی تا جایی که میشه شرایط رو برای خودت راحت کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟