2777
2789
عنوان

شوهرم کلافم کرده خیلی خستم حالم از زندگی که دارم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 38 پست
خب همون فشار زندگیهمیگی بی پول هم ک هست./ولش کن پا پیچش نشوازش فاصله بگیر بزار این رشته از سمت تو‌قط ...

خب می‌ره سرکار همچین بی پولم نیست ...خب اگر بخاطر پول هست چرا نمیاد بگه حالا ن اینکه مدام بگه حداقل بگه بخاطر پول بدهی ناراحتم ولم کن قسم میخوره میگه من خودمم نمی‌دونم چمه دست از سرم بردار ....

خسیس هم هست وقتی کلی پول هم که داره انقد رفتارش بدتر میشه خیلی شدید وقتی پول داره بدرفتاری می‌کنه با من بدبخت خدازده

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ما تو ی شهر دیگه هستیم خانوادش و خانواده من یک شهر دیگه هستن خانواده خودشو زیاد نمی‌بینه اما وقتی می ...

به نظر میاد کنارت احساس تنهایی میکنه و یه چیزی هست که باعث ناراحتیشه و ریخته تو خودش و نمیتونه بهت بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگی سرم درد میکنه میگن جداشومیگی واای دستم میگن جداشوفکر کردین مردای دیگه گلن شوهرای شما خاررر؟؟اسی ...

والا من که هیچی برام مهم نیس عاطفی و اینا مهم نیس جنسی هم اهمیت انچنانی هم نداره فقط یه خونه باشه و یه حقوق مکفی  همین  هیییچ بحث و دعوایی و چیزی نداریم  شایدم چون ۴۱ سالمه دیگه 

به نظر میاد کنارت احساس تنهایی میکنه و یه چیزی هست که باعث ناراحتیشه و ریخته تو خودش و نمیتونه بهت ب ...

خب چیه من بخدا از خودم تعریف میکنم اما هیکلم عالی قدم بلند بدون اضافه وزن یا کمبود وزن ..عیبم بینیم بود که عمل کردم ولی اون ریز جثه جلو موهاش کچل ..۸ سال از من بزرگتره...من بهش محبت میکنم توجه میکنم خیلی احترام میذارم...همیشه با هر بی پولی یا مشکلی ساختم ...از این می‌سوزم که چی این وسط کمه از خودم از زندگی که دارم بشدت بیزارم حالم بهم میخوره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

افسردگی گرفته حتما

فقط برای منه جلو خانوادش انقد خوبه

خب چیه من بخدا از خودم تعریف میکنم اما هیکلم عالی قدم بلند بدون اضافه وزن یا کمبود وزن ..عیبم بینیم ...

کاش قبول کنه پیش مشاور برین چون جنس این مشکل دقیقا از هموناست که با کمک مشاور حل میشه. کافیه فقط مشکل اصلی تشخیص داده بشه 

خب می‌ره سرکار همچین بی پولم نیست ...خب اگر بخاطر پول هست چرا نمیاد بگه حالا ن اینکه مدام بگه حداقل ...

مشکل از خودشه

میگم ک شما ازش فاصله بگیر

همین..

حد و ارزش خودتو بدون…نرو توی نخش ک بی محلیشم آزارت بده

💕