2777
2789

اگه قرار نبود بهش برسم چرا مهر این ادم رو دل من گذاشته ولی رسیدن بهش رو فراهم نمیکنه و ازش محرومم

عزیزم تفاوت انسان با بقیه جانداران توی عقل و اختیاره 

عاشق شدن ما دست خودمونه 

حتی ادامه اون عشق هم دست ماست 

پس بهتره روی خودت کار کنی و  با یه روانشناس صحبت کنی اگه هدفت تموم کردن این رابطه و پشت سر گذاشتن این عشق هست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از کجا معلوم خدا مهرش رو تو دلت گذاشته و شیطان نزاشته تا علاف شی . من هم قبلا چند سال حس میکردم نیروی معنوی به یه پسر وصلم‌میکنه و خیلی عاشقانه هست ولب نبود و سر هوا و هوس و نفس خودم بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا معلوم خدا مهرش رو تو دلت گذاشته و شیطان نزاشته تا علاف شی . من هم قبلا چند سال حس میکردم نیرو ...

یا خدا مگه میشه شیطون مهرشو تو دل ادم بزاره؟ خب از کجا بفهمیم این شیطونه یا حس درستیه؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یا خدا مگه میشه شیطون مهرشو تو دل ادم بزاره؟ خب از کجا بفهمیم این شیطونه یا حس درستیه؟

اره چرا نشه.  خداوکیلی چرا حس میکنیم یه رابطه ی حرام که حالا توش کلی عشق و احساس هست از طرف خداست ؟

البته میدونم  الان شاید بگی بهش حلال و حرام دینی و این چیزا اعتقاد ندارم . شاید نداشته باشی ولی ایا خدا تضمین داده یه رابطه  ای که آخرش معلوم نیست و یه ادم دیگه که کل زندگیش رو خبر نداری سر عشق و علاقه و احساسات که اونم میگن هورمن هست البته میگن  ، حتما خودش تو دل ما بزاره؟

خیلی از احساسات میگن هورمن هست تحت تاثیر هورمن هاست . خدا هم که به جز خواستگاری راه دیگه ای نگفته ، آشنا شدن یه روز دو روز نه چند سال . خب عمر یه زن میره.  سن ازدواج و حتی باروری  میگذره.  و همچنان  منتظر یک عشق ... ایا عقلانیه  ..چرا همون اول طرف نیاد خواستگاری . 

اره چرا نشه. خداوکیلی چرا حس میکنیم یه رابطه ی حرام که حالا توش کلی عشق و احساس هست از طرف خداست ؟ا ...

نه عزیزم من کی باشم بگم دین و حرام و حلال خدا رو قبول ندارم 

من رابطه ی دوستی با نامحرم رو نمیگم خودم میدونم اون موضوع حرامه ولی خب مثلا من به یه نفر علاقه دارم و یا دنبال یک جور شخصیت هستم که منتظرم بیاد خواستگاریم اونچی اونم ممکنه از طرف شیطون باشه؟ خب علاقه داشتن یا نداشتن که دست ادم نیست هست؟ من از یکی بدم میاد ایا این دست خودمه؟ 

یعنی نباید فرد با علاقه ازدواج کرد ؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کاملا حرفتون درسته👌🏻👌🏻

خب حالا اگر فرد یا شخصیتی رو دوست داشته باشیم 

از کجا بفهمیم این محبت رو شیطون قرار نداده؟ 

ای بابااااا عشق و عاشقی تون هم گذاشتید گردن خدااا بیچاره خدااا خو خدا قرار بود واسه ثانیه ثانیه ما تصمیم بگیره چرا عقل و اختیار داد بهمون دیگه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا