2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید دارم دیوونه میشم

337 بازدید | 28 پست

شکست عاطفی بدی خوردم..الان دو ماه و نیم از جداییمون میگذره.حالم خیلی بده.نمیتونم فراموشش کنم. یاد خاطراتش.جاهایی که باهم رفتیم‌.‌‌.خیابونا..وتمام شهر انگار دارن بهم فشار میارن و خفم میکنن.الان دو ماه نیم فقط از جونم کشیدم. بس که لاغر شدم. شبیه یه مرده شدم. نای بلند شدن از جامو ندارم. خیلی خیلی دوستش داشتم. عاشقش بودم به معنای واقعی.. بعد از خدا میپرستیدمش... ولی خدا بهم ندادش... خیلی خواستیم بشه..ولی نشد.چندین سال باهمدیگه بودیم.. عاشق همدیگه بودیم..جونمون واسه هم میرفت..دارم دیوونه میشم.کارم به قرص و روانپزشک کشیده.هیچکس حالمو درک نمیکنه و روانشناس هم حرفای کلیشه ایی و از روی علم میگه...ولی دل که اسیر کسی باشه.. این حرفا حالیش نیست.فقط نمیدونم چرا خدا ادمو اینجور تا حد مرگ عاشق کسی میکنه که قسمتش نیست. میگن هیچ کار خدا بی حکمت نیست... این چه حکمتی داره که ادم به کسی دل ببنده که خدا بهش نده...که بعدش حال ادم به جنون بکشه...نمیتونم فراموشش کنم. نمیتونم از فکر بهش بیام بیرون.ذهنم کلا درگیرشه.هر کار میکنم ذهنم اروم نمیگیره. تمرکز حواس روی کوچکترین کاری ندارم...توی جووونیم پیر شدم به معنای واقعی...روی این عشق و رسیدن بهش خیلی خیلی خیلی اذیت شدم.. سالها درگیرش بودم....حالا نمیتونم قبول کنم که خدا بهم ندادش...مغزم هنگه..هنوز نتونستم نداشتنش رو قبول کنم.من بدون اون دوام نمیارم..قلبم لح شده از دوریش و دلتنگیش. نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خوندن تک تک جمله هایی که نوشتی هربار قلبم ب درد اومد و اشک ریختم و روزای سختی ک خودم گذروندم یادم اومد

خیلیییی درکت میکنم و میدونم چی میکشی

ولی میدونی گاهی باید این چنین درد هایی رو تحمل کنیم 

اگه میخای به اون چیزی که دوسش داری برسی باید چیزی که خوشت نمیاد و دوسش نداریو تحمل کنی من اینو خیلی خوب درک کردم و میدونم بعد هر شب سیه سپیده واسم و با دونستن این و درک کردنش میتونم خیلی راحت تر از پس مشکلات و سختی هایی که واسم پیش میاد بربیام

اگه خیلی دوستت داشت چرا کات کردین دلیلش چی بود؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اون هم همین جور دوستت داره؟ گمانم عشقت یک طرفه س پاشو به خودت برس برو پارک برو باشگاه ورزش کن هیچ وق ...

اره  دوستم داشت... یعنی اینجور که نشون میداد..باورش داشتم. ولی خانواده ها سد رسیدن شدن.