2777
2789
عنوان

شوهرم کلافم کرده خیلی خستم حالم از زندگی که دارم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلمبلاخره ک این همون ادمیه ک باهاش دوست بودی و انتخابش کردی..نمیشه ک الکی قهر باشهحتما دلیلی دا ...

بخدا بدون دلیل هست امتحانش کردم مثلا دیروز از سرکار که تموم شد بهم گفت رفتم دنبالش از موقعی که اومد قربون صدقش رفتم گفتم خوبی عزیزم قشنگ فهمیدم که مثل همیشه قهره گفتم چیزی شده گفت نه اصرار کردم گفت نه مثل همیشه گفت خودمم نمی‌دونم چمه!!! باورت میشه ؟ از این ناراحتم که خودشم می‌دونه که بدون دلیل قهر می‌کنه همیشه اینجوری هست میگه نمی‌دونم چرا اینجوری ام! ....بعد بهم گفت اصلا تا چندساعت با من حرف نزن خیلی دلم گرفت آخه چرا .. گفتم خب چته گفت بخدا نمی‌دونم ...اینارو با عصبانیت گفت 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

حتما ی چیزیش هست بی دلیل که نمیشه

چرا هست خودشو قبول داره ...پایین برای یک کاربر نوشتم بخون

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مگه میشه الکی الکی قهر کنه و باهات سرد رفتار کنه؟ اگه واقعا بی‌دلیل باشه که وحشتناکه

بی دلیل هستم ی مثال زدم برای یک کاربر بخون عزیرم

رابطتتون خیلی کمه در ماه حداقل هفته ای دوبار رابطه داشته باش احتمالا رابطه حل بشه بقیه میزام حل میشن

خودش نمی‌خواد باورت میشه؟! چندشب پیش رفتم بهش گفتم اصلا محلم نداد دوباره دیشب از موقعی که از سرکار اومد بهش گفتم محلم نداد کاملا قهر بود

بخدا بدون دلیل هست امتحانش کردم مثلا دیروز از سرکار که تموم شد بهم گفت رفتم دنبالش از موقعی که اومد ...

خب همون فشار زندگیه

میگی بی پول هم ک هست./ولش کن پا پیچش نشو

ازش فاصله بگیر 

بزار این رشته از سمت تو‌قطع بشه

خوپش میاد سمتت

💕

رابطه‌اش با بقیه چطوره؟ با بقیه هم با فاصله و سرد رفتار میکنه؟

ما تو ی شهر دیگه هستیم خانوادش و خانواده من یک شهر دیگه هستن خانواده خودشو زیاد نمی‌بینه اما وقتی میان یا میریم نه خیلی خوشحاله...حتی وقتی که چندروز بدون هیچ دلیلی با من قهر هست وقتی که مهمون میخواد بیاد یا ما می‌خوایم بریم با من آشتی می‌کنه از بس خوشحاله اما وقتی که فقط خودمون باشیم خیلی بده رفتارش