2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک ن شوهر دارن ن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 46 پست
جنسیت بچه هات چیه من جفتشون پسر شدن از این بابتم ناراحتم

من ی دختر دارم دوسدارم این پسر شه حق داری آدم دوسداره از دوتاش داشته باشه نمیدونم این چیه فعلا ولی انکار دختره 😂

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این روزا رو گذروندم گلمسخته ولی میگذره،الانم هردو بزرگ شدن و رفتن مدرسه

خدا حفظشون کنه چقدر حرف دل من بود 😍منم بچه هام شیر به شیر شدن یه سال و نیم فاصلشونه الآنم هر دو مدرسن😍😁

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من ی دختر دارم دوسدارم این پسر شه حق داری آدم دوسداره از دوتاش داشته باشه نمیدونم این چیه فعلا ولی ا ...

ادمه بده تا پسر شدن 😁

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

خدا حفظشون کنه چقدر حرف دل من بود 😍منم بچه هام شیر به شیر شدن یه سال و نیم فاصلشونه الآنم هر دو مدر ...

خدا حفظشون کنه گلم

من مطمئنم اگه دومی رو خدا خواسته باردار نمی‌شدم،بچم تک فرزند میبود، خداروشکر دوتا هستن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خدا حفظشون کنه چقدر حرف دل من بود 😍منم بچه هام شیر به شیر شدن یه سال و نیم فاصلشونه الآنم هر دو مدر ...

ماشالله

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بچه با همه لذت و عشقش واقعا ادم و فرسوده میکنه ولی وقتاییم که پسرم خونه نیست واقعا حس میکنم زندگیم خالیه اصلا به بودنش و کاراش عادت کردم خدا هر کی داره رو براش نگه داره تو هم ایشالله صبرش میاد از حالا بی تابی نکن :)

چقد اون بچع گناه داره ک بعضی مانانا سر جنسیت با خودشونو خدا چونه میزنن

فکرمیکنید حستونو نمیفهمه؟؟

واینکه من هفت ساله بچه نمیخوام باردار نشدم ناخواسته دیگه چیه

مث ادم جلوگیری کنین

.